Şimdi Ara

Askerlik Tecil hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum.

Ben işletme yüksek lisans öğrencisiyim, askerliğimi en fazla kaç sene daha tecil ettirebilrm. Bu dönem yüksek lisansım bir aksilik olmazsa bitecek ve bir yüksek lisans daha yapmak isityorum doktora yapmadan. Böyle yaparsam askerlik tecil tarihim daha da ileri atılabilirmi yoksa doktora yapmadan tecil kullanamaz mıyım?

Teşekkürler herkse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatikayaof2004 -- 18 Şubat 2011; 18:04:11 >

• 30 sene daha tecil ettirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: raconizm

30 sene daha tecil ettirebilirsin

dalga mı geçiyosun ciddi misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatikayaof2004 -- 18 Şubat 2011; 18:11:45 >
  • onunuzde okuyabılcegınız bıseyler varsa y lısans veya doktora fark etmez tecıl ettırebılırsınız dıye bılıyrum daha yuksek lsans yapıcam deyıp ama subeye gıtmenız ıyı olur en yakın zamanda.
  • Okuduğun sürece askerliğini tecil ettirebilirsiniz size tavsiyem yurtdışına çıkıp 4 yıl orda okuyup gelip 20 günde kurtulmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

onunuzde okuyabılcegınız bıseyler varsa y lısans veya doktora fark etmez tecıl ettırebılırsınız dıye bılıyrum daha yuksek lsans yapıcam deyıp ama subeye gıtmenız ıyı olur en yakın zamanda.

Teşekkürler, askerlik şubesini ariyorum ya telefonlar düşmüyo düşse de dğru düzgün cevap veren yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Okuduğun sürece askerliğini tecil ettirebilirsiniz size tavsiyem yurtdışına çıkıp 4 yıl orda okuyup gelip 20 günde kurtulmak

Teşekkürler, yurt dışı imkanı zor gibi görünüyor ama okuyup biraz tecilk ettirmeyi hem de işim de tecrübe kazanmk isityorum. Çok teşekkürler tekrardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.