merhaba benimde bir sorum var ; 01.03.1990 doğumluyum 31.10.2015 tarihine kadar tecilim var aöf den son sınıftayım ve 1 dersim kalmış durumda tecil hakkım nedir ? ve nasıl yaptırmalıyım ? kaç yaşıma kadar öğrenci oldugumdan dolayı tecilden yararlanabilirim ? teşekkurler
Merhaba kardeşim bende 90lıyım askerliğimi yaptım yarışmada herkese başarılar diliyorum sorunun doğru yanıtı : 29 ben 29 diyorum
direk aöf de 7 yılı doldursamda yıllık olarak tecil yapabliyormuyum 29 yaşıma kadar
daha önce tecil yaptırdın mı ?
evet il mesajımda yazdıgı gibi 31.10.2015 e kadar tecilli , öğrenciliğim devam ediyor , 01.03.1990 doğumluyum
quote:
Orijinalden alıntı: CyberSurfer
sormak istediğim şu ; 90 doğumluyum daha önce tecil yaptırdım fakat öğrencliğim devam ediyor , gidip tecilimi uzatmamda bir kısıtlama yok demi ? 29 a kadar olan tecil durumu devam ediyor ? ( aöf işletme 6. yıl dan 7. yıla geçiyorum öğrencilik hakları 7 de doluyor ve yıllık olarak kendin gidip tecil ettirmen gerekiyor 29 yaşına kadar diye biliyorum 7 . yıldan sonra öğrenclik hakların dolgundan)
quote:
Orijinalden alıntı: efeccan
quote:
Orijinalden alıntı: CyberSurfer
sormak istediğim şu ; 90 doğumluyum daha önce tecil yaptırdım fakat öğrencliğim devam ediyor , gidip tecilimi uzatmamda bir kısıtlama yok demi ? 29 a kadar olan tecil durumu devam ediyor ? ( aöf işletme 6. yıl dan 7. yıla geçiyorum öğrencilik hakları 7 de doluyor ve yıllık olarak kendin gidip tecil ettirmen gerekiyor 29 yaşına kadar diye biliyorum 7 . yıldan sonra öğrenclik hakların dolgundan)
o konuda sıkıntı olmaz 29a kadar süresi var.herhangi bir kısıtlama yok