Şimdi Ara

Askerlik TECİL -yüksek-lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Kasım 30 tecilim bitiyor celp dönemi aralık Ama kasım 27 sinde Ales yüksek lisans sınavına gircem sınav sonucu açıklanınca askerlik zamanı geliyor süre kazanmam gerek ne yapmam gerek nasıl bir sürec izlemem gerek celp dönemini erteletmek istiyorum sağlık raporu alsak hangi gün ve tarihleri arasında almam gerek yardımcı olun arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: okanik42

Selamlar Kasım 30 tecilim bitiyor celp dönemi aralık Ama kasım 27 sinde Ales yüksek lisans sınavına gircem sınav sonucu açıklanınca askerlik zamanı geliyor süre kazanmam gerek ne yapmam gerek nasıl bir sürec izlemem gerek celp dönemini erteletmek istiyorum sağlık raporu alsak hangi gün ve tarihleri arasında almam gerek yardımcı olun arkadaşlar

Görünen tecil için yasal bir gerekçeniz yok.saglik raporu eskiden cok kolaydi.aralik 1-2-3 için aldiginizda teciliniz yapiliyordu.ama su anda komple aralik için almanız lazımki buda heyet raporunu gerektiriyor ve ciddi bir rahatsızliginiz olmadigi sürece alinmasi zor.eger ciddi ciddi alesten sonra bir yere girme durumunuz varsa bir dönem bakaya kalmayi göze alabilirsiniz.bakaya kalmaniz disinda ve eger alabilirseniz rapor disinda baska bir cözüm görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi bana dediler şubeden parça parça alacaksan raporu aralıksız olcak 30 kasımdan - 26 aralıka kadar diyelimki aldım ben bu raporu bir sonraki celp dönemine atarlarmı askerliği yoksa raporun bittiği süre zarfındamı askeremi alırlar hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

Selamlar Kasım 30 tecilim bitiyor celp dönemi aralık Ama kasım 27 sinde Ales yüksek lisans sınavına gircem sınav sonucu açıklanınca askerlik zamanı geliyor süre kazanmam gerek ne yapmam gerek nasıl bir sürec izlemem gerek celp dönemini erteletmek istiyorum sağlık raporu alsak hangi gün ve tarihleri arasında almam gerek yardımcı olun arkadaşlar

Görünen tecil için yasal bir gerekçeniz yok.saglik raporu eskiden cok kolaydi.aralik 1-2-3 için aldiginizda teciliniz yapiliyordu.ama su anda komple aralik için almanız lazımki buda heyet raporunu gerektiriyor ve ciddi bir rahatsızliginiz olmadigi sürece alinmasi zor.eger ciddi ciddi alesten sonra bir yere girme durumunuz varsa bir dönem bakaya kalmayi göze alabilirsiniz.bakaya kalmaniz disinda ve eger alabilirseniz rapor disinda baska bir cözüm görünmüyor.

MErhaba ben de benzer durumdayım da. Sormak istediğim şu bakaya kalırsak bir dahaki döneme erteleneniyoruz. Peki o arada okula başvurabilecek miyiz? yani okul da askerlik durum belgesi isteyecek. O sırada yeterli zaman var. AMa bir sorun olur mu?

• quote:

Şimdi bana dediler şubeden parça parça alacaksan raporu aralıksız olcak 30 kasımdan - 26 aralıka kadar diyelimki aldım ben bu raporu bir sonraki celp dönemine atarlarmı askerliği yoksa raporun bittiği süre zarfındamı askeremi alırlar hemen

dedikleri tarihe kadar alırsan raporu sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

MErhaba ben de benzer durumdayım da. Sormak istediğim şu bakaya kalırsak bir dahaki döneme erteleneniyoruz. Peki o arada okula başvurabilecek miyiz? yani okul da askerlik durum belgesi isteyecek. O sırada yeterli zaman var. AMa bir sorun olur mu?

askerlik durum belgesi problem olabilir ne yazıkki.çünkü bakaya olacağınızdan bu belgeyi alamazsınız..

• Bakaya durumdayken okula kayıt yaptıramazsınız. Rapor işi de eskisi kadar kolay değil. Bence 27'sinde sınava girip sonra askere gidin. 2 sene geçerli zaten sınavın sonucu. Ayrıca yüksek lisansa en yakın ara dönemde girebilirsin, ki ara dönemlerde kontenjanlar çok kısıtlı oluyor, bazı bölümlerde öğrenci alımı yapılmıyor bile. Aralıkta askere gidip kurtulun. Seneye yaz sonunda başvuruları yapıp yükseğe başlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinarious -- 9 Ekim 2011; 0:52:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.