Şimdi Ara

Askerlik tecili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Üniversiteyi bu yıl bitirdim(4 yıllık).Askerlik tecili için 2 kere şubeye gittim ama kalabalıktan dolayı içeri dahi giremedim.Daha sonra randevu aldım ama randevu tarihi 30 ekim.Şimdi bana askeriye tarafından bir belge gelmedi.İnternette baktım 90’lı ve daha yaşlılar eğer 31’ine kadar yoklamaya katılmazsa 1 kasımdan itibaren yoklama kaçağı sayılıyormuş.30 ekim’de bir görüşmesine çağırıldım.Olaylarda tam burada arap saçına dönüyor.Şimdi ben tecil işlemi yerine iş görüşmesine gidersem kasım ayından itibaren kaçak durumuna mı düşerim? Yoksa bana bir belge gelmediğine göre acaba okul tarafında yapılan tecilim devam mı ediyor?

• mezun oldugun aof ise yollamamıs bıle olabılırler. Kaçak konusuna o kadar cok takma kafana ben subeye gıttım son yoklama ıcın bana 4 senedır kacakmısın neredesın dedıler :D

zaten kacak durumda her halıkarda mahkemeye verıyorlar :D bır ara cıkarım bende mahkemeye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 27 Ekim 2009; 18:05:19 >
  • Yarın sabah bir daha gideceğim.İnşallah yarın hallederim
  • Bakırköy askerlik şubesine pazartesi gününden beri gidiyorum ilk gün sabah 5 de orda oldum ve 12 de muayene olmaya sağlık ocağına gittim hemen hallettim şubeye geri geldim ki o da ne almadılar içeri tekrar sıraya gir dediler ve bir kağıt imzalatmak için 2 gündür uğraşıyorum bugünde halledemedim cumaya kaldı bu kadar yavaş iş yapan bir kurum daha görmedim içerideki memurlar gırgır şamata yapıyor işini yapan bir kişi bile yok aklınızda bulunsun bakırköydeki şubeye gitmeyin bugün yağmurda dışarıda 2-3 saat bekledikten sonra bugün gidin daha sıra gelmez dediler ..
  • :S geçmiş olsun. Keşke foruma sorsaydın cevaplardık. Şu saatte oyle merkezi yerlere gitmemek lazım. Tabi bu dediklerim yerlisi değilsen geçerli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.