Şimdi Ara

Askerlik Tecili Hakkında [ Acil Yardım Lütfen ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 96 doğumluyum. Açık lisede okuyorum ve askerliğimi tecil ettirdim fakat sadece 1 sene ettiler yani 31 aralık 2016'da bitecek tecil sürem. Fakat ben ocak yakında gireceğim sınav ile mezun olucam mezun olduktan sonra 3 sene daha hakkım var. Şöyle bir sorun var sınav sonuçları 1 ay sonra açıklanıyor yani şubatın 4-5'inde sonuçlar açıklanmış olacak. Bende askerliğimi tecil ettireceğim tekrardan ama tecil süremi geçmiş oluyorum bu 2 aylık süreçte ne yapacağım ben yoklama kaçağı olarak mı gözükeceğim yoksa 2 aylık bir tecil süresi olarak ek bir süre verebiliyorlar mı? [ Şubat 28 doğumluyum] bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.. iyi forumlar

• Bildiğim kadarıyla mezun olunca 2 yıl tecilin oluyor çünkü bana öyle olmuştu. Neyse eğer şubatta sonuçlar açıklanacaksa eğer diyelimki sonuçlar açıklanınca kredini tamamlamış oluyorsun. Yaklaşık 1 ay sonra sisteme mezun olarak düşüyorsun. Kaçak olmanın çokta bi sıkıntısı yok diye biliyorum. Eğer polise falan yakalanırsan askerlik şubesine teslim ediyorlar. :)Benim etrafımda çok vardı asker kaçağı.Bence sen en iyisi askerlik şubesini ara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.