Şimdi Ara

Askerlik tecili yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , 2 yıllık bölümü çeşitli sebeplerden ötürü bitiremedim 2009 girişliyim bugün askeriyeden kağıt gelmiş eve yoklama kacağı durumunda gözüküyorum ama şuan öğrenciyim . Askerlik şubesine gittim anlattım durumu azami öğrenim süresinde okulu bitirmediğin için tecil işlemi olmayabilir gibi şeyler söyledi ek-c2 belgesini getir dedi gittim okuldan aldım belgeyi şubeye gittim kapanmıştı .Yarın tekrar gideceğim tecil olmama gibi bir durum var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zavur

Merhabalar , 2 yıllık bölümü çeşitli sebeplerden ötürü bitiremedim 2009 girişliyim bugün askeriyeden kağıt gelmiş eve yoklama kacağı durumunda gözüküyorum ama şuan öğrenciyim . Askerlik şubesine gittim anlattım durumu azami öğrenim süresinde okulu bitirmediğin için tecil işlemi olmayabilir gibi şeyler söyledi ek-c2 belgesini getir dedi gittim okuldan aldım belgeyi şubeye gittim kapanmıştı .Yarın tekrar gideceğim tecil olmama gibi bir durum var mı ?

29 yaşına kadar sınır var.Doldurduysan kesin askersin.Ayrıca gitmezsen para cezası alırsın.Lisenin 3 yıl tecil hakkı var.Üni de okuma sınırı 29 dur.
  • Bugün sabah erken saatlerde askeri şubeye gittim ister istemez bir stres oluyor ordaki memur boştan yere strese sokmuş beni aynı durumda olan arkadaşlar bu yazıyı okusun diye yazıyorum eğer üniversite okuyorsanız düzenli olarak kaydınızı yaptırdıysanız hiç bir sıkıntı olmuyor 1 yıl tecilleniyor 29 yaşına kadar böyle tecil ettirebiliyorsunuz. Yanlız dikkat edilecek husus şu azami okuma süreniz dolduğu zaman bu 2 yıllık bölüm için 4 yıl bu süreden sonra okul sizin yerinize ek-c2 belgesini askeri şubeye göndermiyor sizde okul gönderiyor diyerekten aldırmazsanız birgün bir kağıt geliyor ve yoklama kaçağı gözüküyorsuz , bugün ordaki komutanın dediği eğer bu yılki okul kaydımı yaptırmamış olsaydım hemen apar topar askere alıncaktım askere gitmek istemediğimden değil tabiki gideceğim ama okul bittikten sonra , azami öğrenim süreniz dolduysa vede okul kaydını yaptırmadıysanız kendinizi tecilli sanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zavur -- 20 Mart 2015; 13:10:18 >

• mltfeyzo M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERLİK TECİLİ
    3 yıl önce açıldı
    Askerlik tecili Ve üniversite
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.