Şimdi Ara

Askerlik tescilini kaldırdım celp başvurusunu yaptım ancak tescilli görünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün 31 ağustos 2023'de bitecek olan kasım celbi başvurusunu tamamladım kasım celbinde gitmek için işlemlerin hepsini yaptım halihazırda bulunan tescilimi kaldırarak, şuanda sınıflandırma bekleniyor yazısı çıktı ancak askerlik durum belgesinde 9 kasım 2023 e kadar tescillidir yazıyor. bu normal bir durum mudur? kasım celbinden ileri bir tarihe atma gibi bir durum olmaz umarım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap versin. iyi forumlar

• Öncelikle tescil değil tecil knk o Soruna gelecek olursak tecili bozdurdun diye ilk celp dönemi sevk olacaksın diye bi zorunluluk yok Sonraki dönemlere de kalabilirsin ama büyük ihtimalle sevk olurdun Edevlet sisteminde geç güncellenir genelde E devletteki askerlik durum belgesine çok takılma Ama kafan rahat olsun dersen askerlik şubenle görüş (kütüğünün kayıtlı olduğu şube)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

hocam sizde böyle bir durum yaşandı mı? bu sıradan bir olay mı yani misal 9 kasıma kadar tecilli çünkü bu arkadaş şuan başvuru sürecinde maksadıyla yapılan bir şey midir yani kasım celbinde çıkmama ihtimalinin olduğunu biliyorum da bu sebep dolayısıyla kasım celbini kaçırmakta istemem doğrusu askerlik şubesine haftaya gidecem ama içim rahat olsun diye bilen kişiler cevaplarsa rahatlarım

• askerliğini yapan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurmusunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.