askerlik yeri belli olduktan sonra bedelli
-
-
Adam 6 aylik gidiyor kasim celbinin 3.ayi olan ocak da, onu bedelliye cevirmeyi sormus -
@n201 Anladım
@keskin2516 Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır.
https://forum.donanimhaber.com/er-cikarsa-bedelli-askerlige-cevirtmek-rehber--150912294
Ödeme süresiyle ilgili açıklamaları şubeye sorarsanız sizin için daha iyi olacaktır.
Başvuru ve ödeme süreci (Yılın son mesai günü, mesai bitimi)
1. Bedelli askerlikten yararlandırılacak yükümlü sayısı Genelkurmay Başkanlığı ile koordine edilerek Milli Savunma Bakanlığınca tespit edilir. Bunların temel askerliklerini yapacakları birlikleri ile bu birliklerin kontenjanları Genelkurmay Başkanlığınca 31 Aralık tarihine kadar Milli Savunma Bakanlığına bildirilir.
-
Hocam bedelli e devletten iptal olmuyor diyorlar askerlik şubeye randevu veriyor doğrumudur bir arkadaş için soruyorumda
-
Olabilir, bunun için en yakın askerlik şubesini arayabilirsiniz. Randevu almanıza gerek yok. Eğer bir belge doldurulması veya imzalanması gerekiyorsa en yakın askerlik şubesine gidip yaptırabilirsiniz.
Ben celp dönemini ertelediğim için e-devlette sevk kağıdım görünmüyordu. Bu sorunu herkes yaşamış. Şubeyi aradığımda gelip bizden almalısınız dediler. En yakın şubeye gittim 10dk işlem sürmedi kağıdı aldım çıktım.
Sizin para iadesi de olacağından şubeye gitmeniz gerekebilir. Sonucu bizimlede paylaşırsanız okuyan herkes bilgilenmiş olur.
-
Hocam askerlik şubeden oluyormuş e devlette yazıyor zaten görmemişim askerlik şubeye müracaat ediniz yazıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X