Şimdi Ara

askerlik yeri belli olduktan sonra bedelli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ocak 2025'te askerim ve teslim tarihinden önce bedelliye başvurma hakkım var e devlet askerğim sekmesinde.

ocakta teslim olmadan 10-15 gün önce bedelliye başvursam bana ödeme için 2 ay süre veriyor mu ? yoksa sevk tarihine kadar ödeme yapmam mı gerekiror.

• ferhat1258 kullanıcısına yanıt
    Adam 6 aylik gidiyor kasim celbinin 3.ayi olan ocak da, onu bedelliye cevirmeyi sormus
  • @n201 Anladım askerlik yeri belli olduktan sonra bedelli 

@keskin2516 Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır.

https://forum.donanimhaber.com/er-cikarsa-bedelli-askerlige-cevirtmek-rehber--150912294

Ödeme süresiyle ilgili açıklamaları şubeye sorarsanız sizin için daha iyi olacaktır.

Başvuru ve ödeme süreci (Yılın son mesai günü, mesai bitimi)

1. Bedelli askerlikten yararlandırılacak yükümlü sayısı Genelkurmay Başkanlığı ile koordine edilerek Milli Savunma Bakanlığınca tespit edilir. Bunların temel askerliklerini yapacakları birlikleri ile bu birliklerin kontenjanları Genelkurmay Başkanlığınca 31 Aralık tarihine kadar Milli Savunma Bakanlığına bildirilir.

askerlik yeri belli olduktan sonra bedelli

Hocam bedelli e devletten iptal olmuyor diyorlar askerlik şubeye randevu veriyor doğrumudur bir arkadaş için soruyorumda

• Adanalıı221 A kullanıcısına yanıt

Olabilir, bunun için en yakın askerlik şubesini arayabilirsiniz. Randevu almanıza gerek yok. Eğer bir belge doldurulması veya imzalanması gerekiyorsa en yakın askerlik şubesine gidip yaptırabilirsiniz.

Ben celp dönemini ertelediğim için e-devlette sevk kağıdım görünmüyordu. Bu sorunu herkes yaşamış. Şubeyi aradığımda gelip bizden almalısınız dediler. En yakın şubeye gittim 10dk işlem sürmedi kağıdı aldım çıktım.

Sizin para iadesi de olacağından şubeye gitmeniz gerekebilir. Sonucu bizimlede paylaşırsanız okuyan herkes bilgilenmiş olur.

Hocam askerlik şubeden oluyormuş e devlette yazıyor zaten görmemişim askerlik şubeye müracaat ediniz yazıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik yoklaması ne zaman gelir?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.