< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Askerlik yoklama işlemleri hastaneye sevk ve heyete girmek ile ilgili tüm bilgiler (3. sayfa)
-
-
Merhaba konunun ilk mesajı günceldir. Ertesi yıla bırakma kararı verildi heyet tarafından. Tüm detayları yazdım ilk mesaja. Eğer ölmez isek seneye de güncellerim inşallah.
-
Hocam merhaba. Normalde yoklama işlemlerini tamamladım. İlk aile hekimi muayenesinde hastaneye sevk istemiştim psikolojik rahatsızlığımdan ötürü. Ancak erteleme kararı çıkmamıştı. Sonrasında doktorum, rahatsızlığımın teşhisi ve tedavisi değişti. Şimdi askerlik yerleri belli olduktan sonra tekrar sevk isteyeceğim. Doktor sevkini buraya yaptır ertelerim demişti ama aile hekimliği devlet hastanesine sevk ediyormuş. Ben üniversite hastanesinde tedavi görüyorum. Devlet hastanesinden üniversite hastanesine sevk ederler mi? Veya doktorum rahatsızlığımla ilgili rapor mu hazırlamalı? Gerçi bugün doktorumla bu konuyla ilgili görüşeceğim ama size asıl sormak istediğim şu. Böylesi durumlarda illa heyete çıkmak mı gerekli. Çünkü 1 şubatta yerler açıklanıyor ve çok yüksek ihtimalle er 1.nci gruptan 8 şubatta askere sevk olacak. Aradaki zaman çok kısıtlı. Daha önce sevk istediğimde devlet hastanesinde mehmetçik bölümü vardı. Direkt orayla görüşmüştüm ve şuanki durumun askerlik ertelemesi gerektirmiyor diyerek sevk belgesine bu şekilde not düşmüştü. Acaba aynı bölümdeki ilgili kişi direkt erteleme kararı da verebilir mi heyet olmaksızın? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Edit: Doktorumla görüştüm. Aile hekimi devlet hastanesine, devlet hastanesi de buraya sevk eder dedi. Bakalım sınıflandırma sonuçları açıklandığı gün sevk isteyeceğim. Neler olacak göreceğiz. Tekrar editlerim. Aynı durumda olanlar olursa diye anlatacaklarım faydalı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamoguz -- 29 Ocak 2024; 18:26:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba. Sevk edildiğiniz birliğe giderseniz de oradan hastaneye sevk alabiliyorsunuz yine. Aile hekimi sizi devlet hastanesi ya da üniversite hastanesi şeklinde ayırt ederek sevk etmiyor. TSK nın ve Sağlık Bakanlığı nın belirlediği hastanelerden birine yönlendiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 31 Ocak 2024; 17:18:25 >
-
Teşekkür ederim. Bu listeye göre üniversite rapor vermeye yetkili değil. Peki doktorum neye göre buraya sevk edecekler dedi onu anlamadım. Neyse yarın sınıflandırma sonuçları açıklanıyor. Sonra ben şubeden sevk isteyeceğim. Neler olacağını göreceğiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlısı olsun hocam inşallah. Belki liste güncel mi değil bilmiyorum inanın hocam. Alo 184 kesin bilgi verebilir. Gelişmeleri buradan yazarsanız herkes faydalanır hocam.
-
hocam yazmış olduklarınızı okudum ancak anlamadığım bazı noktalar var
1)psikiyatri geçmişinden dolayı sanırım erteleme almışsınız hangi hastalık ve devam eden tedaviniz halen var mı
2)erteleme süresince psikiyatrik tedavi görecek misiniz
3)hastane yazı işleri gönderdi diğer hastaneye demişsiniz bu hastane il dışında mı ki hocam çünkü bazı kişilere tedavi gördüğün hastaneden epikrizini al gel diyorlar bunu anlamadım
-
Merhaba
1)Benim erteleme nöroloji tarafından verildi.
2)Erteleme süresince tarafıma yaptırmamı istedikleri bazı testler verdiler, onlar için randevu bekliyorum. Bu testler bir sonraki heyette incelenecek. (nöroloji ile ilgili)
3)Hastane il içerisindeydi. Heyet hastanesi, tedavi görülen diğer hastaneye yazı yazıyor ve evraklar talep ediyor. Bunları da heyete sunuyorlar.
-
hocam psikiyatri geçmişinden dolayı doktor gittiğim hastaneden belge istedi demişsiniz o yüzden sordum yani şu anda psikiyatri ile alakalı değil mi bir de bu hangi testler hocam sanırım erteleme sürecince yapacaksınız
-
Benim bir başka hastanede hem psikiyatri hem nöroloji geçmişim vardı o evrakları ilgili hastaneden talep ettiler, onlar da gönderdi. O evrakları heyete sunuyorlar. Erteleme kararı verip vermemek heyete bağlı bir olay.
Nöroloji için bazı testler yaptıracağım, o testler heyete sunulacak bir sonraki heyet zamanımda. Nörolojik testler için randevu bekliyorum zaten gün almıştım. Test listesinde birçok şey var çok açık yazmak istemiyorum.
Heyet gününe kadar onların hepsi hazır olacak ve yeniden heyete gireceğim önümüzdeki yıl.
-
test ne ile alakalı bu testlerin ismi var mı merak ettim sadece bende epilepsi ve depresyon var ancak test filan gitmeden öğrenmek istiyorum
-
Testlerin ismi tabiki var ama paylaşmak istemiyorum çünkü fazla kişisele giriyor. Sadece şunu söyleyebilirim tüm hekimler senin durumuna bağlı olarak testler talep edebiliyorlar, bunları yaptır getir diyebiliyorlar. Benim durumumda da nöroloji hekimi bazı testler istedi yaptırıp götüreceğim bir sonraki heyet zamanında.
Senin durumunda da testler isteyebilirler veya istemeyebilirler zaten seni yönlendiriyorlar.
-
Tip 2 diyabetim diaformin kullanıyorum, kalpte çarpıntım var kardoritm ilacı kullanıyorum, astımım ve menisküslerimde yırtık var. Aile hekimi hastaneye sevk verecek muafiyet alma durumum nedir ?
-
merhaba iyi günler yaklaşık 2 ay önce aile hekimi tarafından hastaneye gönderildim. sonraki yıla erkeleme kararı verildi fakat bu e devlete bir türlü düşmedi 28 haziranda tecilim tamamen bitti askerlik sayfamda 3. Hastane Sevk İşlemleri aşamsında olduğum 6 ay içinde tamamlamam gerektiği yazmakta herhangi bir şekilde ertelemeye dair birşey bulamadım ne yapmam gerekmekt.
-
Merhaba. Size bir sorum olacaktı bilginiz varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
1.Takipli olduğum hastane Elazığ’da. 2022 yılına kadar Erzincan’da Romatoloji polikliniği olmadığı için oraya gitmek zorunda kaldım. Daha sonra da doktor çok ilgili olduğu için sürekli oraya gittim.Askerlik için Romatoloji doktoru 36/B ye uygun olmadığımı heyete burada girebilirsem yardımcı olacağını söyledi fakat aile hekimim Elazığ’a gönderemiyeceğini sadece burdan yapmam gerektiğini söyledi. Bu konuyla alakalı bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muafiyet durumuna heyet karar veriyor, heyet dışında kimse karar veremez. Yani heyete girmeden bilemezsiniz.
-
Bağlı olduğunuz askerlik şubesine telefon edip sorun durumunuzu hocam.
-
Dogru, aile hekimini Elazig'a yonlendirebilecek bir yere aldirip orada muayene olman lazim. Sonra tekrar degistirebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bağlı olduğunuz askerlik şubesi size bir başka ilde sağlık kuruluna girmek hakkında bilgi verebilir. Örneğin askerlik şubeniz Erzincan da ise, bu şubeye başka bir ilde heyete girmek hakkında danışabilirsiniz. Onlar size detaylıca bilgi paylaşımı yapacaklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 13 Ağustos 2024; 20:24:36 > -
Anal fistül den muafiyet alan var mı arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X