< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Askerlik yoklama işlemleri hastaneye sevk ve heyete girmek ile ilgili tüm bilgiler (5. sayfa)
-
-
Askerlik sevki ile Konya'da boy kilo ölçümü yapıldı 186 boy 118 kg çıktım doktor 33c yazdı ve 10 Aralık'ta heyete gitmem söylendi sonuç ne olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157775121
Tablo bu, kırmızı sütunların dışında iseniz (1. ve 2. muayene için) erteleme kesin, muafiyet kuruldakilere bağlı. 3. muayene ise muafiyet verilir.
Bilgi için teşekkürler hocam
-
İnşallah çok sürmez hocam sisteme yansıması.
-
Ne demek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi günler hocam, Ben hastanede ilk tecil işlemimi geçen hafta itibariyle bitirdim ve ertelemem sisteme yansıdı. Sistemde yapmanız gereken herhangi bir işlem bulunmamaktadır yazmakta. O gün kurulda raporları dağıtan görevli bana değil ama başka rapor alan kişilere 2 hafta süre içinde en yakın askeri şubeye gitmelerini söyledi. Onların şubeye gitmelerinin gerekmesinin nedeni muafiyet almış olmaları mı yoksa erteleme veya muafiyet fark etmeksizin herkesin şubeye raporları teslim etmesi mi gerekiyor.
-
Sistemde tecilin gözüküyorsa, e devlet askerliğim menüsünde yapılacak bir işlem bulunmamaktadır yazıyorsa belirtilen tarihe kadar problemin yok demektir hocam
-
@ArthurDayne35 Bu konuya yazın hocam durumunuzu forum üyesi arkadaşlarımız da fikirlerini beyan edeceklerdir
-
Hocam ben askerlik için 03.12.2024 tarihinde sağlık ocağına gidip muayane oldum. Ardından 05.12.2024 tarihinde gidip kan vs sonuçlarını aldım. Doktor demir eksikliğim olduğunu söyleyip hastaneye iç hastalıkları (dahiliye) sevkimi verdi. Ardından ben Mhrs’ den randevu alıp bugün yani 06.12.2024 tarihinde hastaneye gittim. Dahiliyeye gidip sıramı bekledim. Ardından sıram geldiğinde içeri girip aile hekiminin bana verdiği belgeleri verip (sevk belgesi, yoklama eri sağlık muayene belgesi ve 2 adet kan tahlilleriyle) ilgili belge verdi. Bunları doktora verince yanlış gelmişsin diye beni sağlık kuruluna gönderdi. Ardından sağlık kuruluna gittim. Orda sıra bekleyip doktora kağıdı uzattım yanındaki tıbbı sekreter ismimi soyismimi sordu. Ben doktora durumumu anlatırken kağıtları vermeme rağmen muayeneye mi geldin yok imza almaya mı geldin diye anlamadığım bişiler sordu. Ben dedim ki hocam ben sağlık ocağında muayene oldum beni sadece demir eksikliğinden buraya yönlendirdiler falan anlamadı. Ben sonra tabi randevum olmadığı için odadan çıkardı randevu al gel dedi. Mhrs sistemine baktık öyle bir randevu bile yok sağlık kuruluyla ilgili. Hocam sen bu konularda bilgili gözüküyon. Yazıları falan okudum sağlık kurulu sekreterine git falan diye ama galiba bizim hastanede öyle bişi yok. Benim ne yapmam lazım ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam yoklama tarihiniz gelmeden işlemleri halledin demişsin. Geçen sene 1 yıl erteleme aldım. Ayın 26'sı gelmeden aile hekimine mi gitmeliyim ne yapmalıyım? Geçen sene e devletten bir butona tıklayıp aile hekimliğinden randevu aldığımı hatırlıyorum şimdi ne yapmalıyım?
-
Merhaba hocam. Yönlendirildiğiniz hastane bir heyet hastanesidir mutlaka. Bu hastanenin sağlık kurulu sekreterliğine müracaat etmelisiniz
Eğer bahsettiğimiz birim ilgili hastanede yok ise veya bulamadı isen hastanenin güvenliğine, danısmasına sor hocam. Aile hekimliğinin sana verdiği kağıtta o hastaneye sevk edildiğin yazar zaten. Seni ilgili yere yönlendirirler. Baktın hiç kimseyi bulamadın, başhekim sekreterliğine göster o kağıdı. Seni yönlendirecektir
-
Selam hocam. Erteleme aldığın için eğer sistem üzerinden randevu alamıyor isen yeniden, askerlik şubesine başvuru yapacaksın. Onlar sana bir sevk kağıdı verecekler ve onunla yeniden hastaneye gidip yeniden heyete gireceksin. Askerlik subesine telefon et mesai saatleri dahilinde onlar sana net tarih verirler su tarihte gel belgeni al diyerekten
-
Hocam merhabalar. Heyetteki ortam nasıl bir ortam ? Şimdi ben sadece psikaytriden muayene olsum 1 senedir ilaç kullanıyorum. İlacı görünce doktor 1 sene erteleme veriyorum ama diğer sene gidersin dedi. 1 sene daha tedaviye devam edelim askerde rahat edersin dedi. Sonra heyet günü verdiler. Bu heyet bu verilen ertelemeyi iptal edermi sence ?
Heyet ortamı nasıldır birisi bilgilendirirse sevinirim. Uzun uzun sorular sorup bunaltıyorlar mı ? Yoksa kısa sürede hemen kararı verip yolluyorlar mı ? İstanbulda Lütfi Kırda’da heyet randevum var haftaya.
Merhaba
Tek doktor raporunda (tek branştan muayene olmussunuz anladığım kadarıyla) yazanı heyet başkanı ve ilgili kurul inceliyor ve kararını veriyor. Heyetin ne yönde karar vereceğini bilemeyiz
Soru sorabiliyorlar evet ancak gerilmenizi gerektiren bir durum veya ortam yok. Heyet raporu e devlete yansıyor bir süre sonra.
-
Bugun hastanedeki islemlerimi tamamladim, hastane kayit sisteminde doktorun yazdigi askerlige elverisli degildir karar yazisina da ulastim fakat e-devlet'de tamamlanmadi yaziyor herhalde sisteme gec dusuyor. Tecilin bitmesine kalan 12 gun olmasi biraz insanda panik olusturuyor, sonuc haftaya pazartesi sisteme yansir dendi ama umarim yetisir. Bir de ilk muayenemde muafiyet aldim fakat surec bana kisa geldi aile hekimim beni dahiliye'ye yonlendirdi oradan da saglik kuruluna gittim diger arkadaslarin anlattigi gibi heyet vs yoktu tek tabib muayene etti ve sirada bekleyen diger askerlik adaylari da ayni proseduru uyguladi hastaneden hastaneye bu durum degisiyor mu acaba.
-
Arkadaşlar merhaba ben 19 yaşındayım üni sınavına hazırlanıyorum bu yılın başında bilmeden edevletteki yoklama işlemleri bölümünden formu doldurdum ondan sonra geçen hafta askerlik şubesine askerliğimi tecil ettirmek için gittim fakat senin burası ile işin kalmamış zaten edevletten işlemi başlamışsın dedi ordaki kişi şimdi benim tecil hakkım gitti mi hastane işlemleri halletsem ne olacak yardımcı olur musunuz bana
merhabalar.
Bende 9 aralık itibariyle askerlik işlemlerimi başlattım, aile hekimliğinden direk hastaneye sevk ettiler. düz taban olmadan dolayı. ortopedi muayenesi ile düz taban olduğum tescillendi fakat TSK nın mevzuatı gereği askerliğe elverişlidir kararı çıktı. (11 derece ve aşağısı askerliğe elverişli değilmiş) bu işlemlerden sonra heyete başvurdum ve bugun rica minnet ile heyetten çıkan raporu doktorların imzasına gönderdik 3 doktor kaldı süreci bitirmek için en azından şimdilik.
merak ettiğim hastane heyet işleri bittikten sonra e devlette bulunan askerliğim kısmında bunun düşmesi ne kadar sürüyor, kendimiz mi askerlik şubemize götürüyoruz sonucu nasıl oluyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa çok memnun olurum.
iyi günler dinlerim.
-
hocam işlemleriniz haloldu mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X