Arkadaşlar merhaba ben ilk yoklama işlemlerimi yaklaşık 2 hafta önce başlattım hastanede ilk günde elverişli değildir raporu hazırlandı 2. Günde ise heyete çıktım heyette onayladı durumu 3 güne e devlette görürsün dediler ama ortada hala bir şey yok benim bu rapora acil ihtiyacım var ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı bilgisi olan |
Askerlik yoklama işlemleri hastaneye sevk ve heyete girmek ile ilgili tüm bilgiler (4. sayfa)
-
-
Merhaba, bende işlemleri anlatayım.
Geçen hafta yani kasım ayının ilk haftası gelecek sene bitecek olan tecilimi bozup bedelliye başvurdum. Gerekli belgeleri doldurdum ve sağlık ocağına dün gittim. Geçtiğimiz ay 2 adet boyun fıtığım çıktı birtanesi çok büyük ve sinire baskı yapmaktaydı, kolumu kaldıramıyordum fizik tedaviyle çok şükür atlattım gibi şu an. Sağlık ocağında bunu belirtince ve mr sonucumu görünce hemen sevk verdi. İlçemde olan Ataşehir fsm hastanesine gittim hemen orada da doktor kontrolü sağladı, uzun sürdü burada yaklaşık 40 dakika civarı. Muayene etti, ameliyat olmadığım için elverişli olarak belgemi verdi. Hastanedeki tsk birimine imzalattıktan sonra belgeyi şubeye götürdüm. Hizmet tercihi kısmı e devlette aktif oldu ve bedelli başvurumu yaptım. Gelecek ay ödemeyi yapıp artık celp tarihini bekleyeceğim. Süreç toplam 2.5 saat sürdü denilebilir.
-
Merhaba geçmiş olsun.
-
E devlete yansıması bazen zaman alabiliyor işlem yoğunluğuna bağlı olarak.
-
Maalesef bu konuda bilgim yok hocam.
-
Arkadaşlar bende temizlik takıntısı var psikiyatriye gittim ilaç kullanıyorum tecillim 2025 31 aralıkta bitiyor ne Allah rızası için ne yapmam gerekiyor söyleyin -
İlk mesajda tarif ettim hocam neler yapman gerektiğini. Heyete girmen lazım. Kararı onlar veriyorlar.
-
Hocam heyete nasıl girecem o uzun yazıdan pek bir şey anlamadım zahmet olmazsa anlatabilirmisiniz
-
İlk mesajdaki ilk üç maddeye baksanız yeterli hocam
-
arkadaşlar merhaba benim tecilim 13 Ocak 2025'te bitiyor, benim askere 2026 yılında gitmem mümkün mü, yoklama başvurumu şimdi başlatsam sonra ödemem için 2 ay süre tanınıyormuş, ücreti 2025 yılında ödersem 2026'ya kalır mıyım, yoksa 2026 yılında gitmem için yoklama başvurumu 2025 1 Ocak'tan itibaren mi başlatmam gerek, eğer 1 Ocak 2025'te başlatırsam ama muayene işlemleri ve ödeme 13 Ocak'a yetişmezse kaçak mı sayılırım, ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X