Hocam merhaba bu kadar detayli yazmıssınız emeğinize sağlık, benim 31.12.2024 tarihinde tecilim bitiyor ve daha öncesinden gögüs hastalıklarına randevum vardı 31.12.2024 tarihinde sebebiyse astım raporu çıkartmak için aldım.ancak 30.12.2024 tarihinde sağlık ocağın randevu almadan direk soracağım astım hastasıyım ve tedavi alacağım beni sevk edermisiniz diye. sevki ben isteyebiliyormuyum ? sağlık ocağına yada bu soruyu sormak için illa randevu almalımıyım sağlık ocağından ? ve astım atakları geçiriyorum yaklaşık 15 gün önce atak geçirdim ve kandaki oksijen değerim baya düştü astım ilacı olmadan sokağa çıkamıyorum ayrıca evde buhar makinesinden ilaç alıyorum ? ertelemek için yada muaf olmak için birşeyler yapabilirmiyim tavsiyeniz varmıdır. |
Askerlik yoklama işlemleri hastaneye sevk ve heyete girmek ile ilgili tüm bilgiler (6. sayfa)
-
-
Hocam merhaba 19 yaşındayım üni sınavına hazırlanıyorum bundan ayrı olarak şubatta memur alımı var ona da hazırlanıyorum ben yılın başında bilmeden yoklama başvurusunu edevletten doldurdum tecil hakkımı bozdum galiba 31 Aralık'a kadar yoklama işlemlerini halletmem lazım 2 gün önce aile hekimi nörolojiye sevk vermişti gittim doktor epilepsi hastalığımdan dolayı eeg istedi salı günü gel dedi perşembe de bakarım Sonucuna ona göre bakarız bundan sonraki süreçte nr yapmam gerekiyor yardımcı olma şansın var mı çürük verir inşallah doktor -
Merhaba
Sorunuzun cevabını bilmiyorum maalesef
-
Merhaba
En kısa sürede sisteme yüklenir
Bir şey götürmeyeceksiniz askerlik şubesi görebiliyor hastane evrakını sistem üzerinden.
Ben anlamadım şimdi askere elverişli mi çıktınız yoksa muaf mısınız?
-
Merhaba rica ederim
Aile hekimi gerekli görür ise hastaneye sevk kararı verir
31.12.2024 den önce e devlet üzerindeki "askerliğim" menüsünden işlemlere başlamalısınız eğer ek bir tecil hakkınız yok ise. Normalde bu tarihe kadar işlemlerinizi bitirmeniz gerekiyordu yani 01.01.2025 itibariyle kaçak durumuna düşeceksiniz ve polis ve jandarma sisteminde kaçak gözükeceksiniz.
-
Eğer teciliniz 31.12.2024 tarihinde bitiyordu ise
Bu tarihe kadar tüm işlemlerinizi bitirmiş olmanız gerekirdi. Eğer bitirmedi iseniz 01.01.2025 itibariyle kaçak durumuna düşeceksiniz. Üstteki mesajımda da bahsettiğim gibi polis ve jandarma gbt sisteminde kaçak diye gözükürsünüz.
-
Peki nasıl erteleyebilirim kaçak gözüktükten sonra ertelenebiliyor mu -
İyi akşamlar,
Muayene olsun yoklama olsun hallettim. Askerlik yerim belli oldu. Bu hafta genel cerrah doktoruna gideceğim. Kasık fıtığından şüpheleniyorum. Bu hastalıktan 1 yıl erteleme alabilir miyim? Askere gitmeme de az kaldı. Askerlik şubesine rapor vermek için ne yapmam gerekiyor?
Kasık fıtığı ameliyat gerektiren bir hastalık olduğu biliniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 30 Aralık 2024; 23:16:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X