Şimdi Ara

Askerlik yoklama kaçağı olarak görünüyormuşum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese, 2020 haziran ayında mezun oldum. Mezun olduktan sonra askerlik şubesine gidip tecil ettirmem gerekiyormuş ben bunu bilmiyordum tabii...

Bugün edevletten mesaj geldi, yoklama kaçağı olarak görünüyormuşum. Birkaç ay içinde nikah işlemleri yapacakken bu durum şoka uğrattı tabii.

Evden de uzaktayım biraz, internette de net bilgi bulamadım.

Beni apar topar askere alma gibi bir durumları olamaz herhalde değil mi? Bir de ikametgahımın bulunduğu yerden uzaktayım, en yakındaki askerlik şubesine gidip bu tecil işini uzatamıyor muyum, illa ki ikametgahımın bulunduğu yere mi gitmem gerekiyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Lisanstan mezun olduğunda otomatik olarak 2 yıl tecillisin. Tek bir şartı var o da 25 yaşını geçmemiş olmak 25 dolunca geçtiysen tecil olmuyor. Tecil ettirmek için ancak yüksek lisans yapman lazım.

Öyle eve gelip almazlar ama para cezası var diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşını geçtim. En yakındaki askerlik şubesine gitsem halledebilir miyim işlerimi yoksa illa ki ikametgahın bulunduğu yere mi gitmem lazım, bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantius

25 yaşını geçtim. En yakındaki askerlik şubesine gitsem halledebilir miyim işlerimi yoksa illa ki ikametgahın bulunduğu yere mi gitmem lazım, bilginiz var mı?
    O konuda bilgim yok, askerlik şubesine telefon açarsanız bilgilendirirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

O konuda bilgim yok, askerlik şubesine telefon açarsanız bilgilendirirler

Alıntıları Göster

Askerlik şubelerinde telefona bakan yok maalesef. Edevletten Askerlik erteleme başvurusu yapabildim şimdi umarım yanlış bir şey yapmadım :) çok stresli oldum.

• 250 lira vs cezasi olur ben cok yasadim
  • Askere git neden erteliyorsun ki

kaç kaç kaç yaşına kadar kaçacaksın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pazartesi sabahları evde olma bence .

• Herhangi bir sorun sıkıntı olmaz. Ancak polis çevirmesinde felan tutanak yeme ihtimalin var. Aş de işlem yapmayı ihmal etme. En kötü devre kaybı olarak gidersin. Ne kadar ertelersen. Devrelerin senden 5 yaş 6-7 yaş küçük olur. En fazla bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.