Şimdi Ara

askerlikte banyo düzenini anlatacak askerlik yapmış arkadaş var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
4
Favori
58.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yerin sistemi farklidir arkadaşim benim yaptıgım yerde Ankara DzKK Kapinler vardir Sıcak su her zaman vardir girersin banyonu güzelce yapar çıkarsin... Fakat Bitlis Bilgili die bi yerde askerlik yapan bi arkadaşim anlatirdi koca yemek kazanlarinin içine kari doldurur altinada odun toplayip kari eritip kaynattiktan sonra banyo yaparlarmişti...

Askerde herşey şans işi banyoda onlardan biridir... Acemi birliginde hele hiç birşey bekleme ben 25 gün banyo yüzü görmemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

Orjinalden alıntı: heLOpeRS

ßen Çorum iL Jandarma Komutanlığında Askerliğimi YAPTIM
    usta Askerdim

Alayın ßanyosu Çok güzeldi Doğalgaz istediğin Zaman Banyo yapabiliodun
    Faliyettin olmadığı sürece..

pis Çamaşırlarını File İçinde Çamaşırhane'ye veriyorsun
    onlar Yıkıyor sonra alıyorsun

o arka taraflardaki bostanlardan dometes de topladınız mı? ..bi de yüksk okulun kızlarına çok bakıyonuz

Valla Çorum İnsanlarını Çok Sevdim Hepsi doSt'ça ßize Yaklaşıyordular.
    Hafta Sonları Felan Çıkardık Çok Güzel İlgi GösterirdiLeR ßize.. :)

• quote:

quote:

quote:

usta Askerdim

o arka taraflardaki bostanlardan dometes de topladınız mı? ..bi de yüksk okulun kızlarına çok bakıyonuz

çorumluyuggg herii.... Öledir çoğu insanı.

• Askerde ipteki donlarımı çalmışlardı.
  • 1995 Kırkağaç, kabin mabin yoktu hamam gibi bir yer herkes daldaşşak ortada yıkanırdı. Bence utanç vericiydi zaten gider kova su alır ve tuvalette yıkanırdım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Askerde ipteki donlarımı çalmışlardı.

• istediğimiz saatte tuvalete gidebiliyomuyuz?
  • çoğu yerde hala hamam var kabin olayını hiç görmedim genelde 1 tane olur kesin onunda ne işe yaradığını siz düşünün artık
  • biz gemicilerin banyosu 2 dkdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: techcentre

1995 Kırkağaç, kabin mabin yoktu hamam gibi bir yer herkes daldaşşak ortada yıkanırdı. Bence utanç vericiydi zaten gider kova su alır ve tuvalette yıkanırdım..

2006 Kırkağaç 15.Bölük
  • quote:

Ben ipli donumu çalmışlardı diye okudum ilk anda
  • 73 gün banyo yapamadım, doğudaydık, su yoktu, kar eritip içiyorduk, ama kokmuyorduk da, buz gibiydi. (sınır karakolundaydım)
  • quote:

quote:

quote:

usta Askerdim

ben çorumlu değilim...orda fakültede öğrenciydim :)....hep merak etmiştim, o bostan ne amaca hizmet ediyor?...bi de jandarmanın arka tarafa bakan caddesinde birini pataklamıştım, koşa koşa sizin tarafa kaçmıştı sığınmak için..o sırada nöbet tutan nöbetçiysen belki görmüşündür beni ...

• quote:

Orjinalden alıntı: salvador dali

kocaeli kandıra 2005-2006 da yaptım hamam vardı.haftada bir gün birde bazen sabahları 5:00-5:30- arası açıktı.havlu falan verilmiyor herkes kendi çamaşırını tuvalette yıkar hamamda yıkmanak yasaktı.ama askerler kurnanın içinde kilotlarını yıkardı sende aynı kurnadan kafana su dökerdin.banyoya bölük halinde sıra ile gidilir,kamuflajla girilir(bazıları soyunurken vakit kaybetmemek için kurnazlık yapmaya çalışır ama yakalanır ve yediği küfür dayakla beraber tabura tabura döner giyinir bir daha gelir.ama geldiğinde herşey için çok geçtir.sonra hamama katılmadıgı için bir daha hakaret ve okşama hakkını alır) banyo süresi 10 dk ve bu süreye soyunman da dahil.bölük komple girer su açılır ve 10 dk dolmadan kapanır.musluk kapan yaşadı zaten hamamın yarısının sıcak suyu akmazdı.(20 çeşme vardı üzerlerinde numaralar vardı ordan biliyorum.)millet yanında anadan doğma yıkanır.kimisi herkesin ortasında yüzünü duvara döner ihtiyaç giderir.hiç utanma yoktu.(bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım.töbe töbe
    yani arkadaşım biz burda ne dersek boş,gideceğin yere göre değişir şartlar.
    ayrıca don muhabbetide komedidir eger cafcaflı bir don giydiysen bütün bölüğün alay konusu olursun,komutanlardan(uzman,astsubay) küfür yersin o don ne öle bülent ersoy donumu falan gibi
    tuvalet olayına gelince tuvaletler iştimaya çıkarken kilitlenir.akşam eğitim sona erince açılır.bu süre zarfında başının çaresine bakarsın her yer çalılık orman,zaten eğitimde genelde arazide olursun.

hocam naptın sen yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: raconizm

bornoz falan veriyolar mı

acemı bırlıgınde 2-3 gunde bir banyo yapma sansın olur ancak oyle bornoz falan ugrasma sansın olmaz zaten topu topu ''gıt yıkan gıyın gel'' 5 dakıkan var.ben ıslakken dırek gıyınıyordum malesef

usta bırlıgınde ıse tamamen nereye dustugune baglı guzel bı yere gıdersen hele bıde kazancı ıle falan aran yı olursa her gun banyo yapabılırsın hemde rahat rahat.ama askerlıgın benım gıbı kosulları zor ama zevklı bı yere cıkarsa bıraz zor banyo yaparsın anca bırlıgıne dondugunde yapabılırsın banyonu,ne zaman donersenız artık.dagda vs gezerken denk gelen akarsu vs de ıyıce temızlenebılırsın ama.hıc banyo yapamamaktan ıyıdır...

EDIT : giyinme ısı ulu orta kabın falan yok bılgın olsun bu arada.herkesın neyı var neyı yok ortada... havluda 1 metre degıl ıstersen 5 metre gotur sorun olmaz eger koyacak yerın varsa...

ben 2000 yılında 1980/2 ve 18 ay yaptım bılgın olsun.belkı sımdı durumlar farklıdır bılemem.askerden yenı gelen gencler artık eskısı gıbı olmadıgını oldukca rahat ve guzel kosullar oldugunu soyluyor.BENCE EN MANTIKLISI ASKERDEN YENI GELEN VE GUNCEL KOSULLARI BILEN BIRILERI ILE KONUS...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERGENEKON -- 14 Mart 2008; 8:21:26 >

• quote:

quote:

Bilal Emmi Sende Konu Dışındasın İice

• quote:

Orjinalden alıntı: tarsez

istediğimiz saatte tuvalete gidebiliyomuyuz?

Gece buyuk tuvaletin geldiginde altina sciyon
  • quote:

benimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarsez

istediğimiz saatte tuvalete gidebiliyomuyuz?

yok üst tertibin ne zaman zıç derse o zaman zıçıyon
  • Devrem diye geçindiklerine dikkat et genelde banyoda seni soğuk su ile taciz edebiliyorlar
    Özellikle hortumla gelenler yokmu
    Ben Devrem olan santralci arkadaşımı kabinde iş üstündeyken yakalamıştım, sadece bir havlu ile kapı nın üst tarafındaki açıklığı kapamıştı ama devrem ben ve bir kaç arkadaşımın o havluyu çekip kendisini izlediğimizden haberi yokken işine devam ediyordu acıdım ya devreme rahatsız etmeden kikir kikir gülerek banyoyu terk etmiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeedLoveGoodLove -- 14 Mart 2008; 9:58:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.