Şimdi Ara

Askerlikteki Inanilmaz mantik hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panpisler bi' fikrim var. ben diyorum ki askere gidecek arkadaslar tezkerelerini almaya yakin desinler alay yada bölük komutanlarına ben çıkmıyorum arkadaş diye ve tezkerelerini yırtsınlar. bunu böyle 1-2yıl yaparlarsa askerde yıgılma olacagi icin bir sonraki donem askerleri otomatik olarak bedelli yaptirirlar. Ne dersiniz panpalar olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: xerenx

Bekara karı boşamak kolay hahaha allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

teşekkür ederem gülo..buyrın şöyle oturun
  • quote:

Orijinalden alıntı: enovid2

quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

teşekkür ederem gülo..buyrın şöyle oturun

GÜlo
  • komutanda senı yırtar eşşek gıbı yaptırırlar:d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk.ergoktas

komutanda senı yırtar eşşek gıbı yaptırırlar:d

kardeş eşşek demişsin ama bu resmen katır. supanallah ibretlik paylaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asagida video cikma sacmaligi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Panpisler bi' fikrim var. ben diyorum ki askere gidecek arkadaslar tezkerelerini almaya yakin desinler alay yada bölük komutanlarına ben çıkmıyorum arkadaş diye ve tezkerelerini yırtsınlar. bunu böyle 1-2yıl yaparlarsa askerde yıgılma olacagi icin bir sonraki donem askerleri otomatik olarak bedelli yaptirirlar. Ne dersiniz panpalar olur mu?

hehehe komik şey,sen bi bot bağla,460 gün sonra bu dediğini yaparmısın yapmazmısın görüşelim kardeş..Bide alay komutanına diycekmiş :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecafeblue -- 27 Ocak 2012; 0:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

quote:

Panpisler bi' fikrim var. ben diyorum ki askere gidecek arkadaslar tezkerelerini almaya yakin desinler alay yada bölük komutanlarına ben çıkmıyorum arkadaş diye ve tezkerelerini yırtsınlar. bunu böyle 1-2yıl yaparlarsa askerde yıgılma olacagi icin bir sonraki donem askerleri otomatik olarak bedelli yaptirirlar. Ne dersiniz panpalar olur mu?

hehehe komik şey,sen bi bot bağla,460 gün sonra bu dediğini yaparmısın yapmazmısın görüşelim kardeş..Bide alay komutanına diycekmiş :))

panpa yaparsam sen ne yapacaksin peki? herkes bluecafeblue hakkindaki cok büyük mantık hatalarını açıklamamı bekliyorlar

• askere gidip geldin mi bu yazdıklarına gülersin emin ol, o alay komutanın botunu sileyim diye etrafında fır dönersin dilini cıkarıp botunu bile yallarsın askeriyenin ahurası bir başka oluyor içeri bir girdin mi 15 ay bir daha cıkamıyorsun aklın beyin ve mantıgın askeriyenin deposunda kalıyor
  • tebesüm bile ettirtemedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

tebesüm bile ettirtemedin
    çok gzl çözüm tbr ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

tebesüm bile ettirtemedin

panpa kalbimi kiriyorsun. o zaman cafebluecafe'nin ferresini göndereyim
  • quote:

alay komutanının karşısında esas duruşunu boz da ne oluo gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir18rebrov

quote:

alay komutanının karşısında esas duruşunu boz da ne oluo gör

ne oluo panpa? sen yapmissin da alay komutani da sana biseyler yapmis gibi duruyor
  • merak etme byle salakca seyler yapmazsan bsy yapmaz,illa merak ediosan git yap.bunun cevabini bilemicek birine benzemiosn aslinda cok da zor deil cnku cvbi.ayrica bana bsyler yapti demedm okudugunu algilama sorunu yasamiosan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir18rebrov -- 2 Şubat 2012; 8:59:04 >
  • quote:

merak etme byle salakca seyler yapmazsan bsy yapmaz,illa merak ediosan git yap.bunun cevabini bilemicek birine benzemiosn aslinda cok da zor deil cnku cvbi.ayrica bana bsyler yapti demedm okudugunu algilama sorunu yasamiosan..

seni seviyorum panpa
  • quote:

quote:

merak etme byle salakca seyler yapmazsan bsy yapmaz,illa merak ediosan git yap.bunun cevabini bilemicek birine benzemiosn aslinda cok da zor deil cnku cvbi.ayrica bana bsyler yapti demedm okudugunu algilama sorunu yasamiosan..

seni seviyorum panpa

Alıntıları Göster
    O yırtılan tezkereyi, komutan napar biliyon mu sana kağıt parçalarını

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

panpa cok ayıp niye böyle konuşuyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

panpa cok ayıp niye böyle konuşuyorsun

Panpa, gerçek dünya'ya hoşgeldin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.