|
Bildirim
|
askerliği gerekli gören , erkeklikle kıyaslayan çomardır. erkeklik 6-12ay hapis yatıp patates soyup gereksiz vakit kaybetmek değil. ama çomar bunun farkına varsa zaten makarna yaşamak yerine ufkunu açardı
|
Sen erkek misin lan forum donanım da olmasak sana yazacaklarımı biliyorum da neyse.
Sağlık sorunlarım var ve askere gitmek istemiyorum diye erkek degilim he keske gercek hayatta bu cümleyi bana bi kursan keşke |
2015 bedellisinden yararlandım, bedelli çıkmasa da bir şekilde gitmemeye çalışırdım zaten, kilo fazlası vs şartları zorlardım..askerliğin benim gözümde övülecek veya illa ki gidilmesi gerek diye bir olgu yok malesef..ben bugüne kadar babamdan bir fiske yememişim,bir kötü söz işitmemişim..elin kazması gelecek karşımda ana avrat sövecek,ne kadar sikindirik iş varsa yaptıracak,yeri gelecek hastalanıcaz..revire çıkmak için bile rica minnet izin isteyeceğiz, ve 12 ay gibi uzun bir sürede bu böyle devam edecek..bunun adı da vatani görev olacak..ben almayayım..almadım da zaten..birgün oğlum olursa onu da göndermeyeceğim..askerlik angaryadır..Allah korusun olur da ülkemiz ciddi bir tehdit altında olursa o zaman hepimiz askeriz..gereğini yaparız..ama onun dışında ''temel eğitim''den sonrası bana göre boştur..
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profzo -- 3 Ağustos 2017; 18:36:0 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danke34 -- 3 Ağustos 2017; 20:7:48 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icarusdream -- 4 Ağustos 2017; 4:9:45 > |
|
|
|