beyler bazen işe yaramıo ama bende %90 oranında hep işe yaramıştır ilk önce id ve pas ı yazın discnet yazısı çıkıosa sizde tmm diyosanız bir daha disconet yazsıı çıkıosu askıda kalmışsınız dır (BİLMEYENLER İÇİN) aaskıdan kurtatma şöle oluyor 1 kere id yi yanlış yaz ok a bas sonra id yı düzelt passı yanlış yaza yine ok a bas oluo
O her zamn olmuo
quote:
Orijinalden alıntı: AgentSimit
O her zamn olmuo
bende onu diom işte her zaman olmuo ama bende neredeyse her denediğimde oluo
quote:
Orijinalden alıntı: ŞEHİTLER ÖLMEZZ
bende onu diom işte her zaman olmuo ama bende neredeyse her denediğimde oluo
Alıntıları Göster
dediğin gibi yaptıgımde genellikle roll back oluyor anlamıs değilim tam olarak..
quote:
Orijinalden alıntı: izmiRLééBæCKk
dediğin gibi yaptıgımde genellikle roll back oluyor anlamıs değilim tam olarak..
Alıntıları Göster
hiçbi mantıklı açıklaması yok. sen oraya farklı id yazınca senin asıl charını nasıl etkileyebilir bu ya. şansına denk gelmiş sadece
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
hiçbi mantıklı açıklaması yok. sen oraya farklı id yazınca senin asıl charını nasıl etkileyebilir bu ya. şansına denk gelmiş sadece
Alıntıları Göster
bende onu anlayamadım işte
emege sayhgı..bilmiodum saoL..
quote:
Orijinalden alıntı: game_masterrrr
emege sayhgı..bilmiodum saoL..
bende bilmiyordum ancak her zmn dedigim gibi
EMEĞE SAYGI
quote:
Orijinalden alıntı: HoLyJudGeMenT
EMEĞE SAYGI
Alıntıları Göster
saolasın
quote:
EMEĞE SAYGI
Alıntıları Göster
HEr Zaman İşe Yaramıyor..Bazen Şans Oluyor..
quote:
EMEĞE SAYGI
Alıntıları Göster
öle olursa denicem bidaha
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
öle olursa denicem bidaha
Alıntıları Göster
id pass ı yazın ok deyin orda charınızın askıda olduğuna dair bi msj gelicek orda oke i tıklayıp msn i tıklayın siz milletle chatleşirken o login olmayı denesin sürekli bi nevi askıdan kurtarmak için msn kospu :)
quote:
Orijinalden alıntı: autdisce
id pass ı yazın ok deyin orda charınızın askıda olduğuna dair bi msj gelicek orda oke i tıklayıp msn i tıklayın siz milletle chatleşirken o login olmayı denesin sürekli bi nevi askıdan kurtarmak için msn kospu :)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: autdisce
güzel taktik
quote:
Orijinalden alıntı: autdisce
Alıntıları Göster
Genelde kurtulmadiği zaman doğru id ve pass yazarım connecting please vait diyince alt f4 cekerim askıdan genelde kurtulur...Dikkat kesin çözüm değiL size olmayabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: KiLL4YoU
Genelde kurtulmadiği zaman doğru id ve pass yazarım connecting please vait diyince alt f4 cekerim askıdan genelde kurtulur...Dikkat kesin çözüm değiL size olmayabilir...
Alıntıları Göster
Her zaman işe yaramıyor bazen oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: AcHeRoN
hep askıda kaldığımda öğle yapıyorum ve genellik le oluyor 80-90 kere olmuştur en az bu kadar şans olmaz
1 çözüm daha var ilkten yaz ıd askıda kalmıssa ıdnin bütün karakterlerini büyük harfle yaz..
quote:
Orijinalden alıntı: 0mgItsGhosT!
1 çözüm daha var ilkten yaz ıd askıda kalmıssa ıdnin bütün karakterlerini büyük harfle yaz..