Şimdi Ara

ASKIDAN KURTARMA......TIKLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bazen işe yaramıo ama bende %90 oranında hep işe yaramıştır
    ilk önce id ve pas ı yazın discnet yazısı çıkıosa sizde tmm diyosanız bir daha disconet yazsıı çıkıosu askıda kalmışsınız dır (BİLMEYENLER İÇİN)
    aaskıdan kurtatma şöle oluyor 1 kere id yi yanlış yaz ok a bas sonra id yı düzelt passı yanlış yaza yine ok a bas oluo

• O her zamn olmuo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgentSimit

O her zamn olmuo
    bende onu diom işte her zaman olmuo ama bende neredeyse her denediğimde oluo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞEHİTLER ÖLMEZZ

bende onu diom işte her zaman olmuo ama bende neredeyse her denediğimde oluo

Alıntıları Göster
    dediğin gibi yaptıgımde genellikle roll back oluyor anlamıs değilim tam olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmiRLééBæCKk

dediğin gibi yaptıgımde genellikle roll back oluyor anlamıs değilim tam olarak..

Alıntıları Göster
    hiçbi mantıklı açıklaması yok. sen oraya farklı id yazınca senin asıl charını nasıl etkileyebilir bu ya. şansına denk gelmiş sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

hiçbi mantıklı açıklaması yok. sen oraya farklı id yazınca senin asıl charını nasıl etkileyebilir bu ya. şansına denk gelmiş sadece

Alıntıları Göster
    bende onu anlayamadım işte
  • emege sayhgı..bilmiodum saoL..
  • quote:

Orijinalden alıntı: game_masterrrr

emege sayhgı..bilmiodum saoL..
    bende bilmiyordum ancak her zmn dedigim gibi

EMEĞE SAYGI
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyJudGeMenT

EMEĞE SAYGI

Alıntıları Göster
    saolasın

• quote:

EMEĞE SAYGI

Alıntıları Göster
    HEr Zaman İşe Yaramıyor..Bazen Şans Oluyor..

• quote:

EMEĞE SAYGI

Alıntıları Göster
    öle olursa denicem bidaha

• quote:

Orijinalden alıntı: 6e

öle olursa denicem bidaha

Alıntıları Göster
    id pass ı yazın ok deyin orda charınızın askıda olduğuna dair bi msj gelicek orda oke i tıklayıp msn i tıklayın siz milletle chatleşirken o login olmayı denesin sürekli bi nevi askıdan kurtarmak için msn kospu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: autdisce

id pass ı yazın ok deyin orda charınızın askıda olduğuna dair bi msj gelicek orda oke i tıklayıp msn i tıklayın siz milletle chatleşirken o login olmayı denesin sürekli bi nevi askıdan kurtarmak için msn kospu :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: autdisce

güzel taktik

• quote:

Orijinalden alıntı: autdisce

Alıntıları Göster
    Genelde kurtulmadiği zaman doğru id ve pass yazarım connecting please vait diyince alt f4 cekerim askıdan genelde kurtulur...Dikkat kesin çözüm değiL size olmayabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLL4YoU

Genelde kurtulmadiği zaman doğru id ve pass yazarım connecting please vait diyince alt f4 cekerim askıdan genelde kurtulur...Dikkat kesin çözüm değiL size olmayabilir...

Alıntıları Göster
    Her zaman işe yaramıyor bazen oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

hep askıda kaldığımda öğle yapıyorum ve genellik le oluyor 80-90 kere olmuştur en az bu kadar şans olmaz

• 1 çözüm daha var ilkten yaz ıd askıda kalmıssa ıdnin bütün karakterlerini büyük harfle yaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0mgItsGhosT!

1 çözüm daha var ilkten yaz ıd askıda kalmıssa ıdnin bütün karakterlerini büyük harfle yaz..
    saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: theavatar

saol

Alıntıları Göster
  • her zaman olmuoy kanka bu yaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.