Asosyal birisi olarak asosyalliği tamamiyle çocukkenki kötü sosyal deneyimler ve herhangi bir konuda yetersiz olmaya bağlıyorum ve bu genelde 15-30 arası dış görünüş olur. Çocukken psikolojik veya fiziksel zorbalık yani kötü sosyal deneyimler terapi alarak üstesinden gelinecek bir durum. Dış görünüş sorunu ise estetikle giderilecek bir durum. Asosyalliğin nedenleri bana kalırsa bunlar. İnsanın aklına kötü deneyimleri veya kendisiyle ilgili olumsuz özellikleri aklına geliyor ve sürekli kendini geri çekiyor. Bu artık onun normali haline geliyor. Çevreye karşı ilgisiz oluyor. Evde getirden yemek söylüyor bira içiyor online oyun oynuyor 1000 kilo oluyor. Adamın sevgilisi yok arkadaşı yok hobisini insanlarla en az temasa geçecek şekilde belirliyor. Bana trol diye söveceksiniz ama aspergerli veya otistik değilseniz isteyerek asosyal olmazsınız. Asosyal olmak zorunda kalırsınız. Ek olarak yakışıklı olup güzel olup asosyal olan çok nadir insan görürsünuz. Benim gördüğüm asosyallerde sorunlar genel olarak bunlardı. Bende de aynı şeyler geçerli. Çocukkenki zorbalık olayına gelecek olursak bazı çocuklar yaşıtlarına göre daha saf olurlar. Daha az zeki anlamında demiyorum.Bu belki fıtratı gereği belki ailesi çok temiz yetiştiriyor. Kafası kötülüğe basmayınca arkadaşları tarafından kullanılmaya meyilli oluyorlar eziliyorlar. Çocuk bunu büyüyünce de unutamıyor. İçine kapanık birisi oluyor. Mesela bende dış görünüş sorunlu çocukken daha saf olma sorununu da yaşayan birisiydim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 24 Eylül 2023; 4:30:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asosyalliğin kesin çözümü ve gözlemlerim
-
-
Asosyallik En kötü özgürlüktür
En kötü özgürlük en iyi kral dairesinde yaşamaktan iyidir.
Bu dedigim cümleleri sadece tadını bilen bilir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz asosyalliğin değil, ezikliğin tanımını yapıyorsunuz. Asosyal insan, kalabalık ortamları sevmez ve isteyerek sosyal etkileşimleri düşük seviyede tutar.
-
İçe dönük birisi dediğim profilde olmaz. Benim dediğim 0 tane arkadası olanlar. Asosyallikle içe dönüklüğü karıştırma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 24 Eylül 2023; 4:34:5 >
Paxera alarak sosyal olamazsınız. Hicbir psikiyatrist size bunlari yüzde yüz dürüst açıklamaz. Sorun teşkil edecek şeyin üstüne gitmezseniz hayatınız ot gibi geçip gidecek. Terapi alın estetik olun ben gay mıyım ne estetiği demeyin. Hayat çok kısa geçip gidiyor
Estetikle benim leşş tip çok az düzelir 0a yakın yani asosyalliğe devam
Tamam işte, içe dönük kişi sosyalleşebilir ama kendine gelip eğlenmek için yalnız kalmayı tercih eder. Asosyal ise sosyal etkileşimden sürekli olarak isteyerek uzak durmaya çalışır.
İstemesine rağmen arkadaş bulamayan, sosyal ortamlara dahil olamayan kişi için; sosyal fobi veya sosyal beceriksizlik durumu uygun düşüyor.
Gerçekten birbirine karıştırılan kavramlar bunlar, umarım ben de hata yapmıyorumdur.
Bunlardan bağımsız olarak, kısa boylu, çirkin, fakir ve uyumsuzsanız, bir de insanların duymak istemediği şeyleri söylüyorsanız; sosyal ortamlardan daha fazla dışlanırsınız.
Doğru düzgün başlığı okuyunca fark ettim; asosyal olmanın nedenlerinden bahsediyormuşsunuz. Doğru olabilir, geçmiş kötü deneyimler insanları toplumdan uzaklaşmaya itebilir. Genel olarak insanların çıkarcı ve kötü niyetli olması, bu durumu her zaman ve her yerde geçerli kılacağından yanlış bir seçim de olmayabilir...
-
birkaç gün foruma girmedik hemen bir ucube oe karakteri açılmış sizi görmekten sıkıldık be kardeşim defolun kendi odanızda tek başınıza ağlayın
Geldi alpha male
foruma artık depresifler genel sohbet alt forumu açma vakti geldi. bu ne oglum ders forumunda tüm konular asosyallik depresyon kizlar bana bakmıyor çok tipsizim yetkililer göreve lütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çirkinsen fakirsen insanların duymak istedikleri şeyleri söyleyeceksine katılıyorum. Story atmıyorsan instaboy olmuyorsan uyumsuz oluyorsun.
Kardeşim hayatından memnun değilsen değistirmeyi denesen mi acaba ? Senden bin beter durumdayımdır bu kadar zırlamadım aw
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millete skso mu cekeyim yalakalik mi yapayim
yo. asperger, otisitk falan değilim ve kendi isteğimle asosyalim. ailem beni zorla dışarı çıkarmaya çalışıyor.
-
Olum senin gibi hiç mi adam yok dünya da yalnızlık bence biraz da tercih illa senin gibi adamlar vardir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
foruma artık depresifler genel sohbet alt forumu açma vakti geldi. bu ne oglum ders forumunda tüm konular asosyallik depresyon kizlar bana bakmıyor çok tipsizim yetkililer göreve lütfen
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X