Merhaba Arkadaşlar; Http://Www.ismail.Web.Tr Adında Bi Sitem Var Ve Sorunum Şu Şekilde
Sitede Bazı Kategoriler Açtım Ve Bu Kategorilere Bağlı Forumlar Ve Bu Forumlara Bağlı Alt forumlar Oluşturdum. Bütün Hepsi En Son Gönderilen Konu En Üstte Yayımlanır Mantığıyla Yayına Girdi. Buraya Kadar Herşey Çok Güzel. Ama Herhangi Bir Kullanıcı Forumda Konulara Girip Herhangi Bi içeriğe Mesaj Yazdığında O Konu Forumda En Üste Çıkıyor. Bunun Olmamasını Şu Nedenle istiyorum Mesela Sırayla Açtığın Bölüm bölüm Dizi Konuları Var
Böyle Çıkıyor. Bu Pek Önemli Değil Gibi Görünsede. Adedi Fazla Olan Konularda Görüntü Kirliliği Yapar. Kategorilere Forumlara Ve Alt Forumlara Uygulanan Kodu Ellemiyim Onlar bu Şekilde Çalışmaya Devam Etsin Ama Konular Tarih Saat Gibi Değişikliklerde Üste Atlamasın istiyorum Bunu Nasıl Yaparım... Bilgilendirecek Veya Yardımcı Olabilecek Bir Arkadaş Varrsa. Çok Memnun Olurum Şimdiden Teşekkürler...
Arkadaşım forumuna baktım her ne kadar ASP ile yazılmış da olsa bildiğimiz VBulletin Board kopyası. Yanlış anlama ama eğer ondan esinlenerek yaptıysan VBulletin admin panelini bi incele derim. Bunu yanında sorunun şu olabilir: SQL sorgularında ORDER BY ve ASCENDING/DESCENDING anahtar kelimelerini bi kontrol et. Bunlar varsa iptal et. Konulara yeni mesaj yazılıp yazılmadığı zaten yandaki kilit işaretlerinin rengini değişmesi yada farklı bir resme dönüşmesiyle zaten anlaşılır. Yada alt forumlar için de aynı olayı yaparsın. Dediğim gibi SQL sorgularını bi kontrol et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme