merhaba ajax toolikit ile autoextendercomplete(otomaik tamamlama) kontrolu koydum veritabanına bağlanarak ordan kayıtları getiriyor fakat altta öneri ekranı normal textboxsun biraz altında çıkıyor sanki arada 10-15 pixel aralık varmış gibi bunun nedeninin daha önce textbox a girilen verilerin kayıt edilmesinden oldunu düşünüyorum ve bunu engellemek istiyorum fakat bir türlü başaramadım.textbox ın autocomplete özelliğini disable yaptım olmadı none yaptım yine olmadı yaklaşık 1 saattir araştırıyorum cookilerden mi kaynaklanıyor acaba gerekirse örnek kodlarıda gönderebilirim şimdiden teşekkürler.
' To allow this Web Service to be called from script, using ASP.NET AJAX, uncomment the following line. <System.Web.Script.Services.ScriptService()> _ <WebService(Namespace:="http://tempuri.org/")> _ <WebServiceBinding(ConformsTo:=WsiProfiles.BasicProfile1_1)> _ <Global.Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.DesignerGenerated()> _ Public Class ajaxornek Inherits System.Web.Services.WebService
<WebMethod()> _ Public Function telnogetir(ByVal prefixText As String) As String Return "5376495050" End Function End Class
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme