merhaba ajax toolikit ile autoextendercomplete(otomaik tamamlama) kontrolu koydum veritabanına bağlanarak ordan kayıtları getiriyor fakat altta öneri ekranı normal textboxsun biraz altında çıkıyor sanki arada 10-15 pixel aralık varmış gibi bunun nedeninin daha önce textbox a girilen verilerin kayıt edilmesinden oldunu düşünüyorum ve bunu engellemek istiyorum fakat bir türlü başaramadım.textbox ın autocomplete özelliğini disable yaptım olmadı none yaptım yine olmadı yaklaşık 1 saattir araştırıyorum cookilerden mi kaynaklanıyor acaba gerekirse örnek kodlarıda gönderebilirim şimdiden teşekkürler.
' To allow this Web Service to be called from script, using ASP.NET AJAX, uncomment the following line. <System.Web.Script.Services.ScriptService()> _ <WebService(Namespace:="http://tempuri.org/")> _ <WebServiceBinding(ConformsTo:=WsiProfiles.BasicProfile1_1)> _ <Global.Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.DesignerGenerated()> _ Public Class ajaxornek Inherits System.Web.Services.WebService
<WebMethod()> _ Public Function telnogetir(ByVal prefixText As String) As String Return "5376495050" End Function End Class