Şimdi Ara

ASP.Net Dinamik Olarak Sayfa Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaptığım sitemin yönetim panelinden "Tarih,Başlık,İçerik" bilgilerini girip ekle düğmesine bastığımda bu bilgilere göre yeni bir aspx sayfası oluşturmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Cevabın için teşekkür ederim ancak verdiğin sayfayı daha önceden incelemiştim. İngilizcem ve çeviriciler yeterli olmadığı için anlayamadım.
  • 1-Dinamik Web sayfası sunucuda mı hazırlanır yoksa sunucu sayfa hazırlanacak programımı çalıştırır. 2-Birde Dinamik web sayfasının tamamı veya bir kısmı çalışma anında mı oluşturulur.
    3-Arama motorları da birer dinamik sayfa mıdır. Cevap veren olursa teşekkür.
  • ayrı ayrı sayfa olusturmana gerek yok bir sayfa.aspx ve db hazırla ve daha sonra tablondakı her satırı bır sayfa olarak gor bunu sayfa.aspx?satirID=1 olarak tablondakı ıstedıgın ıcerısı cek. Bunu url Routing ile ezerek istedigin şekli verebilirsin.

Örnegin;

RouteTable.Routes.Add("dinamicLinkler", new Route("SayfaID/{Baslik}", new PageRouteHandler("~/sayfa.aspx")));

gerçek link : mysite.com/sayfa.aspx?satirID=1
    seo için link çıktısı: mysite.com/1/basbakan-net-konustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgasonmez87 -- 12 Aralık 2015; 2:35:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VB.Net bekleme komutu
    14 yıl önce açıldı
    index.php anasayfa olur mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.