Şimdi Ara

Asp.Net Eklediğim Dll Referansı Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar merhaba bizim kendimize ait sunucumuz var iis, asp.net ve .net framework 4.0 kurduk asp.net çalışıyor html siteleri gösteriyor bazı asp.net kodları da çalışıyor ancak mysql veritabanına bağlanmak için MySql.Data.dll dosyasını sunucu üzerinde kurulu olan visual studio web developer ile referans olarak ekledim kodlarda tanıdı mavi renkli kod olarak görünüyor sınıflar içindeki metodlara da ulaşabiliyorum ancak localhost tan siteyi açmak istediğim de aşağıdaki resimdeki gibi bir hata alıyorum sizce neden olabilir?

Bu arada resimde yazması gereken sunucu bilgileri ve kullanıcı adı şifreyi sildim yazım hatası yoktur.
    Zaten çift tırnak içinde herhangi bir şey yazmasa da o satırda hata veriyor.
    Aslında hata vermesi gereken yer c.Open() kısmı eğer sunucu ve kullanıcı bilgileri yanlışsa zaten burda hata vermesi gerekir tanımlama kısmında hata vermez.

Asp.Net Eklediğim Dll Referansı Görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programci42 -- 20 Şubat 2018; 17:33:11 >

• sql baglantısı tanımlanmamış diyor.
  • Yok abi onunla alakası yok anısını Visual Studio Web Developer da çalıştırdım orda çalışıyor şöyle çalışıyor örnek;
    localhost:3351/site/default.aspx

3351 diye atıyorum bir port açıyor o port üzerinden bağlantı yapıyor diğer işlemleri dll bağlantıları vs öyle çalışıyor.

Normal asp.net wwwroot klasörden çalışmıyor

Dedim projeyi sonlandırmayayım visual studio web developer açık kalsın yani proje durmasın aspnet web server çalışsın ama dışardan bağlanan bir bilgisayar için geçerli olmuyor dışardan bağlanan bilgisayarda atıyorum sunucumun ipsini yazıp 3351 yazsa yine olmuyor bu başka bir şey çözemedim bir türlü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.