Şimdi Ara

ASP.NET ile Veritabanı Bağlantısı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asp.Net te veritabanına bağlanmak istediğim zaman hata alıyorum ve bir türlü baglanamıorum. Aynı kodlar C# projesinde çalışıyor ama asp.net projesinde çalışmıyor. Dolayısı ile kodlarda herhangi bir sorun yok.

Kodlarım bunlar;

SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=Localhost; Database=Deneme; Integrated Security=True;");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT * FROM tbl_Musteriler", conn);
    SqlDataAdapter dap = new SqlDataAdapter(cmd);

DataTable dt = new DataTable();

conn.Open();

dap.Fill(dt);

conn.Close();

Aldıgım hata ise bu;

Login failed for user 'MEHMET\ASPNET'.

İnternette araştırdım, kullanıcı izinlerinden alakalı veya connection string ten kaynaklanan bir sorun olabileceği gibi cevaplar yazmışlar. baya bir ugrastım ama nedense yapamadım bişey. sql server da yeni bir user eklerkende hata veriyor ve eklemiyor. Daha önce bu sorunla karşılaşan varsa nasıl çözebileceğimi anlatırsa cok sevinirim.

• www.csharpnedir.com daki arkadaşlar sayesinde sorunu çözdüm. Benzer sorunla karşılaşanlar için cevabı yazıyorum.

MEHMET\ASPNET adında bir kullanıcı tanımladım, ve connectionstringimide bu şekilde yazdım. sorun çözüldü.

SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=Localhost; Database=Deneme; uid=MEHMET//ASPNET; Integrated Security=True;");
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.