Şimdi Ara

asp.NET ile yapmakta olduğum benzeri olmayan bir Projem var. Ancak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ancak bu projemi bitirmek için ne bünyesinde çalıştığım bir işyerim, ne maddi imkanım var. Projem daimi gelir ve daimi çözüm sağlayacak bir sistem. Yaptığım araştırmalarda herhangi bir benzerine rastlamadım. Yazılım işine gönül vermiş insanlardanım ve bu işi yapmak istiyorum ancak ne mümkün? Malumunuzdur ki yazılımcıların geleceği iç açıcı değil. Özellikle ülkemizde. Yaklaşık 2 yıllık bir arayışım da hala bana gel ayda 500 TL ye bile çalışalım diyen olmadı :) Herneyse yazılımcı kendini pazarlamalı diyolarlar, demekki var bi eksiğimiz. Ancak ben bu projeyi gel senle yapalım diyecek varmıdır onu merak ettim. İlgilenenlere proje hakkında detaylı bilgi vereceğim. Yanlız çok detaylı deil. Bizim millet onu istiyo ben fikri çaliimde.. ulan çalsanda yapamayacaksın ıkınma ^^ Bunu da espiri kabul edin. Gerçekten ilgilenenlere projenin faal kısmını gösteren video yollayacağım.

• açıkcası dediklerin bence yaşadığın yere göre değişir. özellikle yaşadığın yer istanbulsa ve de okulunu bitirmişsen, yazılımda gösterebileceğin bir iki proje varsa birçok firma eleman arayışı içerisinde. tamam bulmak belki zor olabilir ama emin ol ki geleceği olan bir iş bu. cv ni bana gönder en azından ulaştırabileceğim yerler var. ayrıca proje eğer windows tabanlı ise hiç girme derim. benim de yaptığım windows uygulamaları var ve de piyasa da kullanılmaya devam ediyor ama o kadar getirisi de olmuyor.
  • Paraya ihtiyacin varsa Kickstarter'a yolla.

Tabi projene guveniyorsan.

50-100 bin dolarla pekala işe baslayabilirsin.(Eleman,patent...vs)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Projenden biraz bahsedermisin. Web mi windos uygulaması mı ?
    facebok benzeri bir şey mi ? erp mi ? crm mi ? e ticaret mi ? tahmini ne kadar sürer ?
    Sana destek olacak birilerini bulabilirim
  • kosgebe falan başvur , hibe + 2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredisi var.
  • İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Kosgeb ve benzeri destek kurumlarını araştırdım. Ancak hepsinde küçük de olsa sorun ile karşılaştım. Örn. Kosgeb size projen çok güzel al sana 30 bin demiyo, sen 50 bin harca, bana harcama faturalarını getir, ben sana bunun %60 ını verecem diyor. Ayrıca kredi içinde ipotek istiyor. Projem bir web projesi, kısaca özetlersem online oto-generate web site hazırlama platformu. Bir bakıma visual studio platformunu, basitleştirerek web üstüne taşıyorum. Tamam sen blog sistemi yapıyorsun diyenler olabilir, blog yada wordpress sistemi değil, tamamen-full dinamik bir web sitesi yapma platformu. Tek satır kod yazmadan. Neden blog değil diyorum? Çünkü blog ile hazır template ve şablonlar kullanırsınız, ancak tamamen özgür değilsinizdir ve tamamen size özgü bir site yapamassınız. Örneğin blog ile facebook u yapamassın, yada metin tabanlı bir oyun. Hatta sistem html kaynak kod üretebilecek düzeyede çıkarılabilir. Ben projemin yapılabilirliğini öngörüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.