Şimdi Ara

Asp.net ve Xml den İleri düzey Anlayan 5bin tl verilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir projem var asp.net ve xml entegrasyonlu bir web sitesi yapılacak

xml bilgileri mevcuttur ama asp.net e monte edilecek eğer bilen arkadaşlar varsa benim ile iletişime gecebilirler
    detaylı bir şekide ne olacagı anlatıcam mesajlarınızı bekliyorum

• oğlumu bulana veya getirene 100 bin lira veriyorum
  • Xml entegrasyonu nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    Bir firmadan alınan xml ler var bunu kendi siteme yada yapılacak olan site birleştirmek
  • Gercekten de oglumu bulana 5000 tl veriyorum gibi olmus. Projenin isin boyutundan odemenin nasil yapilacagindan bahsetseniz daha iyi olurdu bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proje online otobüs bileti satma
    web sitesi yapılacak

xml kodlarını ben verecegim site yapılacak bütün olay bu

ödeme peşin olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi julf -- 27 Mayıs 2014; 13:16:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: julf

Proje online otobüs bileti satma
    web sitesi yapılacak

xml kodlarını ben verecegim site yapılacak bütün olay bu

ödeme peşin olacak

Detayları bilmek isterim. PM ile devam edelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şaka felan herhalde bu Biz asp'de 3 satır kod ile xml okutturabiliyoruz. Düzenlemeside lisede asp dersi alan bi öğrenci bile yapabilir.

Örnek Kod: (Steam Web API [Portal 2 Achievements])

XmlTextReader reader = new XmlTextReader("http://api.steampowered.com/ISteamUserStats/GetGlobalAchievementPercentagesForApp/v0002/?gameid=620&format=xml");
    reader.WhitespaceHandling = WhitespaceHandling.Significant;
    while (reader.Read())
    {
    maindiv.InnerHtml += "<div style='height:20px; width:100%; background-color:orange;margin-bottom:2px;line-height:20px;'>" + reader.Value + "</div>";
    }

• Ödeme peşin olucak iyide netten bulucağınız insan misal ben ön ödeme almadan böyle bir işe girmem zira bu hem sizin ciddi olduğunuzu gösterir hemde yapıcak olanın ben bu işi yaparım dediğini...
    Xml bu işin sadece bir bacağı çokda basit görmeyin bu işi.Koca firmaların kendi siteleri var bu işi yapan ,online bilet arayan (havada karada denizde) siteler var onlarla rekabete giriceksiniz ayrıca güvenlik konusunu dememe bile gerek yok.
    Bunu bir yatırım olarak görürseniz başarılı olursunuz ve ödeyeceğiniz miktar sadece başlangıçtaki miktardır unutmayın daha sonra bir dolu sorun ve durum karşınıza çıkıcak.Tabi bu iş bir heves yada göle yoğut çalma değilse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.