Şimdi Ara

ASP.Net versiyon uyumsuzluğu acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 yılında VS 2008 ile geliştirdiğim asp.net projesini Visual Studio 2010 ile açmaya çalışıyorum ama hata veriyor üzerinden uzun zaman geçti asp'yi de unuttum ama projeyi çalıştırmam lazım, hata ekran görüntüsünü ekledim. ASP.Net versiyon uyumsuzluğu acil yardım lütfen

• ekran görüntüsü

ASP.Net versiyon uyumsuzluğu acil yardım lütfen
  • CrystallDecision adlı dll i yükleyemedini söylemiş. İçerisinde eksik sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yükleyecem hangi klasöre yüklemem gerekiyor bu dosyayı
  • o zamandan bu zaman crystal reportu sap aldı.http://www.sap.com/community/topic/crystal-reports-for-visual-studio.html adresinden lokalıne SDK sunucuna da runtime kurman lazım. Sonra çalışır. Orada sorun versiyon uyuşmazlığı değil eksik gereksinim(component)
  • ek olarakhttp://www.kitapi.net/ kullanabilirsin veya buradan feyizleneblirsin.
    Yine ek olarak rapor ihtiyacın olursa tavsiyem html+razor ile raporu üret rotativa ile onu pdf çıktıya çevirirsin. Bu gunlerde raporlama için benim best practise im bu.
    .net de dll ler bin klasorunde bulunur, bulunmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 21 Şubat 2017; 10:33:51 >
  • _sezo_ kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce crystall report kullanmadım fakat herhangi bir DLL yi projeye eklemek için Visual Studio içerisinde Solution Explorer da proje ağacını açıp Referances kısmına sağ tıklayıp Add diyebilirsiniz. Daha sonra browse diyerek Dll göstereniz ya da makinede Crystall Report yüklüyse veya Visual Studioya ya ekliyse aramaya yazarak bulup ekleyebilirsiniz.

Yakın zamanda Devexpress 15 i kullanarak çok sayıda dinamik rapor hazırladım tavye ederim. Print ekranı gayet kullanışlı. Bir tanesini yaparken biraz zaman harcıyorsunuz fakat diğerleri kopyala yapıştır olarak devam ediyor ve çok sayıda rapor çıkartabiliyorsunuz.

Amacınız sadece projeyi çalıştırmaksa eksik Dll yi peoje klasöründe Bin klasörüne atın. Çalıştırdığınızda başka bir eksik yoksa açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 21 Şubat 2017; 11:25:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.