Şimdi Ara

ASPİRATÖR AKTİF KARBON FİLTRESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde aktif karbon filtreli aspiratör kullanıyoruz. değişim zamanı geldiği için filtreyi söktüm kullananlar bilir yuvarlak disk gibi bişeyin içinde karbon granülleri var filtre bundan ibaret. filtre fiyatı gereksiz pahalı olduğundan internette bu granülleri araştırdım ve satılanların neredeyse tamamı akvaryum için kullanılan granüller. akvaryum için olanları aspiratörde de kullanabilir miyiz bilen varsa yardımlarınızı rica ederiyorum.

• Filtreyi yıkamayı denediniz mi?
  • kimi1179 kullanıcısına yanıt
    metal filtreyi yıkadık hocam bu daha farklı kömür parçacıkları var içinde yıkanmıyor o yüzden
  • Hocam disk olanları 2 li kutu olarak satılıyor ve 30Tl li rakamlarda diye biliyorum ama sizdeki farklı bir durummudur bilemiyorum. Granül ile vs uğraşmak yerine yenisini almak daha makul olmaz mı?

Buna paralel bildiğim kadarıyla aktif karbon olması nedeniyle sabahtan akşama kadar güneş alan bir alanda havalandırırsanız bir süre daha idare eder karbon filtreler.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    hocam çiftine 80 lira diyor servis dışarda da bulunmuyor maalesef. o aktif karbon granülün kilogram fiyatı maksiumum 20 lira normalde. olmadı dediğiniz gibi yapıp bi süre daha kullanırım sonra da yenisini alırız artık mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruşenamcanınoğlusedat -- 10 Mayıs 2017; 19:41:50 >
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    Ne marka hocam ayiptir sormasi

Bir de yakindan resmi cekil ekleyebilirseniz yardimci olmaya calisayim. Ortasi kelebek sekli gibi cevrilerek kilitlenenlerdense onlardan bulunabilir olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ASPİRATÖR AKTİF KARBON FİLTRESİASPİRATÖR AKTİF KARBON FİLTRESİ

hocam franke markası. şöyle bi şey filtre de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kilitlenen noktasi lazim hocam

hocam kusura bakmayın tam anlamadım damlumbazın içinde kalan kısım mı yoksa filtrenin kilitlenen kısmı mı
    Filtrenin hocam. Davlumbazda olur.

Karbon filtredeki en onemli etken birinci oncelik kilit noktasi ikinci oncelik çapı.

Çap çok sorun olmaz zira pek alan sorunu yasanmaz zaten. Ama kilit yeri onemli.

ASPİRATÖR AKTİF KARBON FİLTRESİASPİRATÖR AKTİF KARBON FİLTRESİ

hocam görünüyordur umarım

Evet gorunuyor hocam lakin uzgunum ki kilit sistemi benim bahsettigim ortada olanlardan degil bunu kenara kanalet yapmislar.

Ne plastik kalitesi ne de icerideki karbon digerlerinden hic farkli degilken aradaki bu fiyat farkina MARKA DEGERI garkı diyoruz hocam.

Siz granul aramakta hakliymişsınız üstadım.

Yine de ucuz karbon filtrelerden alip icerigi sizin bu kasa icerisine de aktarmayi dusunebilirsiniz.

aynen hocam az önce babamla onu konuştuk yarın bi kaç yere fiyat sorarım olmadı internetten alıp granüllerini kullanırım yazık günah uyduruk kömüre 80 lira verilir mi
  • İmkanınız varsa baca sistemine geçin hem daha verimli çalışır hem de daha ekonomik.
  • kimi1179 kullanıcısına yanıt
    haklısınız ama maalesef mümkün değil
  • davlumbazı ilk taktırdığımda servis 130 tl istedi taktırmadım tabii 30-40 tl civarı piyasa ve internette var aldım kendim taktım.(ferre marka) çapı,şekli ve motora takılan yerin nasıl bir girintili olduğu önemli.genelde hepsi birbirine uyar gördüğüm kadar.bacasız olduğu için üstten çok hava çıkışı veriyordu onuda başka bir filtre aparatı alıp baca çıkış tarafına bantladım.koku azaldı gibi ama baca çıkışınız varsa mutlaka bacayı kullanmanızı öneririm çünkü hiç memnun değilim,evde baca çıkışı olmadığı için şimdilik böyle kullanıyoruz çözümler arıyorum.fikri olan arkadaşların fikirlerini beklerim.
  • Ne yaptınız karbon değiştirdiniz mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.