< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Prize takılı iken gelmemesi lazım.
Hemen hepsinde var. Ama pilde duyulur fiş de duyulmaz yada çok eğilmeniz arkasını çevirmeniz lazım.
Dell in bu konuda yazısını paylaştım, hatta bu cihazı alan arkadaş bundan önceki 2 laptopumda yapıyordu dedi.
Nvme ssd kaynaklı ram de o tarafta. Biri yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dikkat kesilirsen duyulur ama unutup daldığın zaman duyulmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bana gelende Liteon Marka hocam dandik demeseydiniz iyiydi az biraz moralim bozulmadı değil :)
çok bilgim yok hocam sadece öyle görmüştüm :) ama barkodu okutunca SEC sitesinde kayıtlı gözüküyor ve modeli google yazdığımda aliexpreste fiyatı 950tl gözüküyor.
-
yaşınız kaç bilmiyorum ama belki de siz bebekken liteon cd okuyucu-yazıcı üretiyordu..
1999 da benim vardı da.
dandik demeyelim :)
sonuçta hepsi fason ürettiriyor.. bakın bu fason bile değil.. sana liteon veriyorum diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 31 Aralık 2022; 13:11:12 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 31 Aralık 2022; 13:12:43 >
-
-
var.. sıkıntı değil.. herkeste az çok var..
lcd panele hafif bastırsanız aynı yerden oynamaz içten vidalıdır. bunlar sadece tırnaklı plastik çerçeve..
çekseniz çıtır çıtır çıkar.. tabi denemeyin zorda kalırsanız çok ilerde lcd bozulursa yapılacak şeyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 31 Aralık 2022; 13:17:24 > -
Yanlış duymussun. Lite on çok eski bir markadır orjinal kalitede üretim yapar.
-
teşekkürler bilgileriniz için.
-
yok kontrol ediyorum,güç modlarını da değiştiriyorum ama dedigim gibi prizde de ses devam ediyor.Paylaştıgınız yazıyı okudum ama benim tahminim ram'le ilgili olduğu.Muhtemelen cihazı değişime göndereceğim.Bu arada teşekkür ederim ilginize.
-
benim de bu
-
intelin sitesindeki irst dosyasını indirip direkt usb'ye attım fakat ssd okumadı nedendir acaba?
-
Yukarıdaki mesajlarımı okuyabilirsiniz hocam bende sizden daha çok açıklık var daha bir çok kişi de olduğunu söyledi dert etmeyin.
Hocam disk seçme kısmında sürücü yükle kısmından irst klasörünü açıp sürücüyü yüklemeniz gerek yükledikten sonra diskler gözükecektir.
niye intel in sitesi??
12. nesil için olanı indirdiğinizden emin misiniz?
win 11 mi kuruyorsunuz?
şuradan alın dosyayı dışarı ayıklayın
-
Klasörü direk seçince görmüyor hocam içindeki vdm idi sanırım o klasörü göstermelisiniz yol olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X