Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.470
Cevap
34
Favori
91.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu şekilde yaptıktan sonra oldu teşekkürler.

• Cihazın üst kapağı çizilmeye çok müsait gibi, en ufak yüzük, bileklik, anahtarlık değmesinde çizilecek gibi duruyor. Bu yüzden şöyle bir kılıf almaya karar verdim kılıf + çanta alacağım diğer şekilde çantadaki ıvır zıvırdan dolayı bile çizikler oluşacak gibi duruyor. Artı çantadan çıkarıp koyarken düşme riskide var kılıfa koyup oradan nakletmek her türlü iyi olacak gibi geldi.

amazon
    Alfheim 15,6 inç dizüstü bilgisayar kılıfı, su geçirmez, darbeye dayanıklı, dizüstü bilgisayar koruma kılıfı, en kalın moda, hafif dizüstü bilgisayar örtüsü, erkekler ve kadınlar için
    https://www.amazon.com.tr/Alfheim-bilgisayar-ge%C3%A7irmez-dayan%C4%B1kl%C4%B1-erkekler/dp/B08KGDKFLR/ref=mp_s_a_1_3?crid=PCRG7GIVRUK3&keywords=15.6+in%C3%A7+laptop+k%C4%B1l%C4%B1f%C4%B1&qid=1672501882&s=computers&sprefix=15.6+i%2Caps%2C349&sr=1-3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baris.s B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu ürünü alın sorunsuz kullanın..

team de micron gibi bellek üreticilerine chip üreten sonra kendiside markalaşan bir firmadır.

hkvision da öyle ama işte alt parça üretmek ile son ürün ortaya çıkarmak bazen sıkıntı olabiliyor.. uyumsuzluk anlamında

60-70 tl ye bakmayın bence..

Crucial Ntb 16GB 3200MHZ Ddr4 CT16G4SFRA32A Fiyatı (hepsiburada.com)

Crucial 16GB DDR4-3200 SODIMM | CT16G4SFRA32A | Crucial.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 31 Aralık 2022; 19:6:6 >

• acerin sitesinden bütün sürücüleri indirdim. ancak çoğundan iki tane driver vardı anlamadım audio bluetooth chipset touchpad vs ikişer üçer tane vardı hepsini indirdim hepsini kurdum ama bazı şeyler olmadı. tanımıyor.

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?

Windriver silmeseydiniz tek tek kurardınız. Acer sitesi dağınık. Touchpad var ama hangi marka model hepsinin driverı koymuş, wifi var mesela hem mediatek hem intel var bizim cihazda mediatek vardı onu kurman lazım. Yanlış kurduğunuz zaman silip tekrar yüklemeniz gerekiyor.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

windriver silmedim duruyor. napmam lazım şuan?

aygıt yöneticisinden tek tek kaldırın yüklediklerinizi..

windriver daki metis adp yi çalıştırın..laptop u yeniden başlatır

sonra autorunx klasöründen autorunx i çalıştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 31 Aralık 2022; 20:31:27 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt

aygıt yöneticisindeki her şeyi mi kaldırmam gerekiyor?

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

autorunx içinde sürücü kısmı boş çıktı?

• ekran siyah ama klavye fan çalışıyordu değil mi?

benimde öyle oldu, sonra çıkardım bu sefer sert taktım biraz , 45 derecelik açı ile de taksam olmamıştı, tam oturması için biraz baskı yapınca açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 31 Aralık 2022; 21:29:9 >
  • 16-8 takan vardı forumda. demek marka kaynaklı

• bir arkadaş vardı.. hatta birisi 8-8 dha iyi olur falan yazdı.. takanda 8-8 dual çalışır kalan 8 destekler vb..

laptopdaki donanım bunlar.. windriverdan çalıştıramazsanız ürün sayfasından resimdekileri indirip bu sıra ile kurun.

Destek | Acer Türkiye

(tam yol.. autorun>autorunx>autorunx adında uygulama dosyası olmalı.. silmediyseniz yanlış yere mi bakıyorsunuz acaba?)

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 1 Ocak 2023; 0:26:7 >

• 32 gereksiz bence.. 16 yeter hadi olsun 24 .. birde şöyle birşey vardır..

laptopumuz ferrari değil.. 4 şeritli otobana gerek yok..

• rayzing R kullanıcısına yanıt

Merhaba bu kısma nereden ulaşabilirim acaba?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.