Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
34
Favori
91.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı indirimde yakalayamadım maalesef 😬😬😬 tekrar Bi indirim gelir umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dortcahar D kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ederim hocam,net bir cevap oldu sanallaştirma yok diye almamis bekliyordum cevap veren olmamisti daha once ve cihazi alamadan fiyat artti :D tekrar 14.300 olursa alirim artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris.s B kullanıcısına yanıt

Bunu laptop ile birlikte aldım freedos iken taktım ve dual çalışıyor. 3200 mhz cl22 olduğu sürece marka modelin önemi yok, uyumlu olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Nomad_ kullanıcısına yanıt

Irst, Intel ekran kartı ve nvidia ekran kartı sürücülerini kendi sitelerinden diğerlerini acer ın sitesinden indirdim. Windows 11 sürücüleri Windows 10 ile uyumlu.

Neden Windows 10 kullandığıma gelince...

Windowsu 11 e alışamadım diyelim 😀

Ayrıca Windows 11 in ara model olduğunu ve çoğu insanın da benim gibi düşündüğünü tahmin ediyorum. Windows işletim sisteminde bir model ana model bir model ara model olarak gidiyor ve biri tabiri caizse tutuyor diğeri tutmuyor.

Windows XP tuttu, Vista tutmadı,

Windows 7 tuttu, Windows 8 tutmadı,

Windows 10 tuttu, Windows 11 tutmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLoNe__WoLF -- 30 Aralık 2022; 10:31:27 >
  • aLoNe__WoLF A kullanıcısına yanıt

"3200 mhz cl22 olduğu sürece marka modelin önemi yok, uyumlu olacaktır." demişsiniz ama düşük ihtimal olsa da uyumlu olmama durumu olabiliyor. O yüzden garanti olması için kit halinde satılan ram takılması, mümkün değilse aynı marka chip olan ram eklenmesi daha garanti olacaktır.

• Rami takarken hangi tarafın aşağı hangi tarafın yukarı bakacaganin bir önemi yoktu değil mi ?

• Boşluk nereye oturtursa o.. önemsiz yön

Tırnağa dikkat et.. ters zorlarsan kısa devre yapabilir.

Açılı takıp bastırın o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 30 Aralık 2022; 14:0:45 >
  • Hadi amazon tekrar indirim yap 😅

• Windows 11 oem key satın alan güvenilir bir satıcı önerebilecek olan varmıdır

• Trendyolda Net Bilişimden aldım fiyatı biraz yüksek ama sıkıntı çıkmadı.

• Cihaz elime geçti ilk izlenimlerim gayet şık fiyatına göre rakipsiz. Ekran ile acer logosu yazan kısım arasında yapışkan şeyden bende de var sanırım bu hepsinde var. Tamamen yeni stoktan gönderdiler. Logodaki jelatine kadar hepsi duruyordu. Şimdi geldik kuruluma intel irst dosyasını nereden aldınız ? Link atma şansınız var mıdır ? Technopat acer nitrolar için recep baltaş bir irst dosyası paylaşmış bu işimi görür mü yoksa sıkıntı yaşar mıyım ? Kurulumda driver sıkıntısı yaşarsam usbyi çekip tekrar başka driver yükleyip takabilir miyim yoksa usbyi çektiğim gibi yükleme yarıda kalıp hata mı alırım ? Linki aldığım adresi atıyorum.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/nitro-an515-58-kurulumda-sueruecue-bulunamiyor.2012860/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 30 Aralık 2022; 14:50:36 >

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 30 Aralık 2022; 15:11:34 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?

Uefi shelli siliyorum sıkıntı yaşar mıyım ? Birde bölme işlemini nasıl yapacağız ?

silin.. windriver hariç..

sonra "yeni" ye tıklayın. c ye ne kadar yer ayıracaksanız mb cinsinden yazın..

200 gb için 200000..

kalan d olur.. onun içinde yeni diyeceksiniz ve direk uygula deyin sanırım başka bölmezsiniz..sonra bu bölümleri biçimlendirin..

c için ayırdığınız yere tıklayıp ilerleyin ki windows oraya kurulsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 30 Aralık 2022; 15:14:43 >
  • Son durumda 195.2 gb yazan ve 275gb yazan kısımları biçimlendiriyorum doğru mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 30 Aralık 2022; 15:24:34 >

evet biçimlendirin ve windows u kuracağınız kısıma tıklayarak devam edin

D kısmı biçimlendirilmiyor. İlerliyorum cden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 30 Aralık 2022; 15:29:23 >

d ye tıklayıp yeni dediniz mi.. mb atamanız lazım.. kalan kısmı rakam olarak gösterir..

windows kurulduktan sonrada halledilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 30 Aralık 2022; 15:31:0 >

Demedim malesef otomatik böldü sandım, elzem bir şeyse tekrar formatlıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 30 Aralık 2022; 15:33:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.