Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nikflatron Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
34
Favori
91.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi niyetiniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt

Oyundan ziyade adobe ps, ae programları, autocad, sketchup, revit, lumion gibi çizim modelleme render programları olacak oyun olursa ufak tefek oyunlar oynarım.

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?

Böyle yazıyor ama hareket yok daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 29 Aralık 2022; 13:23:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim laptop ta cumartesi demesine rağmen az önce teslim edildi. Eve gidince ilk iş kutuyu dikkatli açıp sağına soluna bakmak olacak

• Merhabalar. ben rami 16gb yapacağım. aşağıdaki rami aldım dual olarak çalışır mı yoksa illa micron marka mı almam gerekiyor. yardımcı olur musunuz?

• Sorun tamamen Fifa23 ün kötü optimizasyonu ile alakalıymış. Başka bi kaç oyun denedik ve pc gayet güzel performans veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baris.s B kullanıcısına yanıt

Bu ram ile dual çalıştığını söyleyenler var. İlla micron chip olacak diye birşey yok.

• _Nomad_ kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam yukaridaki yorumlarda win11 yazan driverlerin win10 da da çalıştığını soylemisti birisi kendisi deneyimlemişti.

• teşekkürler. ben de laptop ekran panelinde açıklık olduğu için iade ettim kabul edildi. ama yeni laptop hala ortada yok malesef.

• ShibLeg kullanıcısına yanıt

evet single bende ram güncelledim

• Aynı laptoptan oğluma aldım. Burada yazılanları yapmaya hiç gerek kalmadı. İlk açılışta F2 ile biosa girip secure boot disabled yaptım.Ondan sonra Ventoyla hazırladığım içinde win 10 isosu olan usb ile açtım. Sürücü yüklemeye filan gerek kalmadan diskleri gördü. Diski 2 ye böldüm ve win10 u yükledim.

Secure boot disable yapabilmek için security den biosa giriş şifresi oluşturmalısınız.

Aksi halde menüde etkin olmuyor bu seçenek.

• _Nomad_ kullanıcısına yanıt

Driver bölümündeki driverlarla win 10 kurdum. Ama tek tek tanıtmak zorunda kaldım.

Autorun.exe çalışınca win11 desteklediğini söylüyor ama.

• emekli56 kullanıcısına yanıt

ekim 2025 win 10 desteği bitiyor. hazır sürücülerde win 11 iken neden win 10? tercih sizin

Ekran panelindeki açıklıtan kastınız neydi hocam benimde ekranın alt çerçevesi ile ekran arasında açıklık var baya ama iade etmedim.

• OemiarSrn O kullanıcısına yanıt

ekranın sağ tarafındaydı laptopun arka kısmı ile ekran panelinin birleştiği yer. çok ufak bir kısımdı ben de okadar para verdim diye sağlam olsun istedim değişime yolladım. ama 10 gün oldu hala gelmedi yenisi :(

benim değişim de uzun sürdü. dün geldi. toplam 7-8 günde.

win 11 varken, niye 10 yüklüyor millet ilginç. laptop win11 daha uyumlu ve hızlı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 29 Aralık 2022; 17:49:2 >
    Anladım hocam benimkinden farklıymış geç olsun güç olmasın umarım en kısa zamanda gelir.

• arkadaşlar valorant yüklerken hata aldım biostan ayar yapmam gerekiyor bios şifresi nasıl bulabilirim bilen varsa acil yazarsa sevinirim

• Sinan Akarken S kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 29 Aralık 2022; 21:7:8 >
  • ShibLeg kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam yarın müşteri hizmetlerini bir arayayım bişey çıkmaz ise bunu uygulayacağım

• Merhaba. Bu başlıkta cihaz için fikir ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Buradaki yorumlara bakarak ürünü sipariş vermiştim ve iyi ki de almışım çok beğendim.

Henüz 8 gb ram almayanlar varsa buradan bir öneri paylaşmak istiyorum; Crucial marka 8 gb ram'i n11 üstündeki bağlantıdan tık hızında 500'e 50 tl indirim kuponu kullanarak alırsanız ve ödemeyi Nays kartla yaparsanız ram'i 413 tl'ye mal edersiniz.

Ayrıca Windows 11 yasal anahtarını çok ucuza ptt eticaret sitesinden alabilirsiniz.

Windows 11 ve Office 2019'a 29 tl ödedim.

Eski bir bilgisayarınız varsa da dosyaları taşımak için ethernet kablo ile iki bilgisayarı birbirine bağlayabilirsiniz. Bu sayede çok daha hızlı taşınırsınız.

Ekranın Acer yazısı tarafından aralık olanlara önerimde çok ciddi bir boşluk yoksa, ekrandan ışık sızmıyorsa takmayın 2011 üretimi Samsung laptopumda da aynı boşluktan vardı ve hala çalışıyor. Hiç dert etmeden senelerce kullandım.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.