adaptör sarja takınca- çıkardığımızda laptopta, bip sesi geliyor mu, bu geforce experiment ekran kartı güncellemeleri için berbat. manuel yapmıştım öncekini bunuda manuel yapacağım , kendisi yapmıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 28 Aralık 2022; 14:23:19 > |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (20. sayfa)
-
-
benim bu 2. acer .
ilkinde sorun vardı. donma sorunu vs. ilk pakette laptopun metal kısmında logo acer kısmında ambalaj vardı yeni olduğu için, bu laptopta 2.gelende yok ama ilkinde plastik kokusu yoktu, bu ikincisinde var.
açarken dikkat ederseniz.
laptop yükseltme yaptım şimdi 16 gb oldu,
aldığım ram bu
tornovida da aldım laptop açmak için, benim büyük boydu hepsi, bu hemen açtı ucuz hemde kaliteli
https://www.hepsiburada.com/centrepoint-saatci-tornavida-seti-telefon-tornavida-seti-tamir-seti-8-parca-p-HBV000012EVGE?magaza=ELMAS%20D%C3%9CNYASI
-
Hocam bende alıp Dual Channel yapmak istiyorum malum oyun oynuyoruz o kadar para vermişken az daha verip en iyi performansı almak istiyorum ama içini açtığımda nasıl bir yol izlemem lazım bataryanın parçalara verdiği elektriği kesmek dışında yapmam gereken bir şey dikkat etmem gereken bir nokta var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 28 Aralık 2022; 16:52:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet ses geliyor.. belki bios da ayarı vardır, kapatmak için.. ses bios bip sesi gibi ama windows ayarıda olabilir.
-
bende ilk defa taktım. batarya çıkarmadan eldiven ile direk taktım.
bu alttaki 2 video bizim laptopu yabancı kullanıcılar açmış takıyorlar ona bakarsın. diğeri de türk.
https://www.youtube.com/watch?v=tPE0YCWFsQY
https://www.youtube.com/watch?v=c4t1R8IwgPE
-
iyi anlamak için fanı performans moduna aldım.. edge ve hw monitör açıkken kapağı kapattım 10 sn sonra fan durdu..
kapağı açınca tekrar çalıştı fanlar.
bugün nedense hiç birşey yapmıyorum, cpu 50 derece ve fan hafiften çalışıyor. sanırım sistemsel olarak fanların erken devreye alınmasına ayarlanmış..
derdi buldum herhalde acer care centerda tarayıcı edge yüksek öncelikte, optimize et deyince düşük önceliğe alıyor ve fan sesi gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 28 Aralık 2022; 18:2:10 > -
Şarjdayken kapağı kapattığınızda tamamen duruyor mu pil de kullanırken duruyor ama şarjda durmuyor
dediğinizi yaptım edge düşük öncelik yapınca fan sesi azaldı ama dediğim gibi şarjdayken uyku modunda tamamen kapatmıyor fanları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biltekjoker -- 28 Aralık 2022; 18:38:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer sajda ve uyku modunda, ısı yüksek ise fan çalışır. fanlar ısıya göre çalışıyor.
-
bende kapanıyor. zaten ben hep şarjda kullanırım. qucik access i kurdum bir kere pil kalibre yaptım..
%80 işaretledim.. pil 91 de iken hala 91 de..
belki intel sürücülerini yeniden kursanız faydası olabilir. yada anakartta kapağı algılayan iğne vardı eskiden ama şimdiki sistemi bilmiyorum. onda sorun olabilir.
bu mesajı okuyanlar da; bir iki kişi cevap verse iyi olur.
arka planda çalışan birşey var mı acaba..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 28 Aralık 2022; 18:58:34 >
-
Amazon'dan beklenmez ama yine de bi acaba geliyor akla.
Teşekkürler hocam. Ben de ya bunu ya Kingston'u alacağım. Diğer aparatlar elimde var. Sanırım takması çok zor değil ? Bu tarz işlerde kendime güveniyorum ama win 10 yada 11 yüklemesi konusunda sıkıntı yaşayabilirim. Siz hangi işletim sistemini yüklediniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepirlikerem -- 28 Aralık 2022; 19:8:14 >
win11 kurdum, hızlı çalışıyor. takması zor değil videolar yardımcı oluyor.
mdmrx yardımcı olmuştu bana.
kablosuz mouse ve ethernet kablosu ayarla. usb yede windowsu at, ssd görmesi içinde acer sitesinden intel IRST atacaksın. f2 ile biosa girip usb üst sıraya ayarla sonra restart at,
win 11 aşamısında sürücü yükleden indirdiğin dosyadaki exe dosyasını seçtikten sonra ssd görüyor sonrası win kurulumu basit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 28 Aralık 2022; 19:28:19 > -
Windows 11 kurmanızı tavsiye ederim kurulum zor değil sizi korkutmasın ama kurulum için kesinlikle bir mouse lazım yoksa kurduktan sonra driverleri kuramıyorsunuz bir de disk oluşturma kısmında driverların olduğu diski silmeyin yoksa İnternete bağlanmak için ethernet kablosuna ihtiyaciniz olucak driverini indirmeden WiFi çalışmıyor çünkü.
Eskilerden kalma mouse ve kablo vardı evde. Teşekkürler tekrardan.
-
Berbat ya laptop neden çok beğenildi anlamadım 8+8 16gb ram yaptık fifa 23 de fps drop kasmadan oyun oynayamıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 28 Aralık 2022; 21:52:3 > -
Harici ekran kartını değilde dahili ekran kartını kullanıyor olabilirsiniz bir kontrol edin fifa hakkında bilgim yok ama dediğiniz durumları yaşatacak kadar ağır bir oyun olmadığını düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X