Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
34
Favori
91.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• thefann1 kullanıcısına yanıt
    Sorun neden kaynaklanıyor anlayamadım umarım bilen biri yardımcı olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kuvars10 K kullanıcısına yanıt

ben tiktokta lol yayını yapıyordum 45-50 fps e kadar düşüyordum kime sorduysam iade et dedi araştırdım ve ayarları yaptım şimdi yayında yüksek ayarda 120 fps alıyorum diyeceğim o ki yapılması gereken çok ayar var ben çıldıracaktım sonra halledince sevindim bu cihzı tam kapasiteyle çalıştırırsan harika sonuç alırsın ama ayarları yapmadan tam kapasite çalışmaya gerek duymuyor cihaz. hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan Akarken S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bende yine aynı ekran kartının ti versiyonunu 3 ay süre ile kullandım işlemci 12. Nesil İ7 idi. Ultra ayarlarda 100-120 fps arası oynatıyordu, world of tanksta hatrı sayılır ağır oyunlardan. Bakalım merakla bekliyorum gerekli ayarları yapıp deneyeceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İ5 işlemcili Cihaz 16.668 liraya çıkmış. Aynı özelliklerde Ryzen 5 işlemcili aşağıdaki model alınır mı? Arada çok fark olur mu?

akakce.com
    Acer Aspire 7 A715-43G NH.QHDEY.001 Ryzen 5 5625U 8 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-aspire-7-a715-43g-dizustu-bilgisayar-15-6-fhd-ryzen-5-5625u-islemci-8gb-ram-512gb-ssd-geforce-nvidia-rtx-3050-harici-4gb-ekran-karti-free-dos-siyah-fiyati,27287351.html

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu cihazı aldım bende dün son saatlerdeki indirimle aldım. Şimdi teslimat cuma gününe demişlerdi. Stokla ilgili sıkıntı yaşar mıyım ? Sipariş iptali vs olur mu ? Gelen cihazlarda ölü piksel defo falan fark eden oldu mu ? Böyle bir durumda değişim hakkım var mı yoksa iade etmek mi zorundayım ?

• OemiarSrn O kullanıcısına yanıt

win10 iso ile deniyordum win11 iso indirip denedim bu sefer hata vermedi sorun çözüldü teşekkür ederim ilginiz için.

• thefann1 kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim rica ederim ne demek. :)

• ShibLeg kullanıcısına yanıt

Planlanan teslimat cumartesi yazdığı beklemedeyim ben. Gelişme olursa haberdar ederim.

• Dostlar bu cihazı aldım kullanıyorum ama garantisi ne kadar nasıl başlıyor falan bilginiz var mı garanti belgesi çıktı kutudan ama kaşe yok üstünde.

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

benimkini 2 saat önce, vermişler kargoya.

• Arkadaşlar laptop şarjdayken uyku modunda fanları kapatmıyor windows 11 yüklü güç ayarlarını değiştirdim ne yaptıysam olmadı batarya kullanımında uykuya alınca fanları kapatıyor ama şarjdayken hiç bir şekilde fan durmuyor ayrıca normal kullanımda işlemci 40-45 derece normal mi ısınma problemi yaşayan var oyunlarda vs

• biltekjoker B kullanıcısına yanıt

Quick access uygulamasını kurdunuz mu ? Fan ı normal kullanıma alın

• OemiarSrn O kullanıcısına yanıt

Sıkıntı yok. Acer sitesinde ürünü kayıt ettirebilirsiniz.. bu sıralar açılmıyor. Microsoft store da da uygulaması var kayıt için

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

Evet Quick access kurulu normal mod ve sessiz modda denendim ikisindede şarjdayken kapatmıyor fanı

• ShibLeg kullanıcısına yanıt

Ben de hala hareket yok. Yavaştan tedirgin olmaya başlıyorum :)

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Bence tedirgin olmayın yılbaşından ötürü yoğunluk olabilir stok olmama durumu olsa ürün hala satışta olmazdı.

Bende kapağı kapattıktan 10..15 sn sonra duymuyorum . Denetim masası güç seçeneklerini iyi inceleyin. Oradaki atanmış dakikalara takılıyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 28 Aralık 2022; 12:58:20 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt

Güç seçeneklerinin hepisini denedim hocam sizde güç kablosu takılıyken uyku modunda fan tamamen duruyor mu

Şu ana kadar sadece forza 4 denedim yüksek ayarlarda 70 75 fps alıyorum ama 8gb ramden dolayı drop yiyor.Sıcaklık ise genelde 65 70 derece işlemci, 60 65 derece de ekran kartı.Bayağı sesli çalışıyor oyunda ama cihazı soğutmayı başardığı için çok da sorun değil benim için.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.