< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bi yakınımda bu laptoptan var. Fifa23 te maç içinde anlık ekranda titreme ve fps düşüşleri oluyor aynı şekilde Age of empires 4 te multiplayer oynarken kamera titremesi donması oluyor. 8gb ram ile kullanıyoruz takviye yapmadık sorun bundan kaynaklı olabilir mi normalde i5 1240p rtx 3050 nin bu oyunları sorunsuz oynanması gerekmez mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neredeyse bende de aynı.. belki sizdeki çeyrek mm fazladır. ama birinci laptopumla aynı diyebilirim.
sıkıntı edecek durum yok bence.
çok hafif aynı yerden panele dokunun(görev çubuğuna), itin oynamıyor.. panel muhtemelen içten vida sabitlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 25 Aralık 2022; 18:46:48 > -
Çok teşekkürler hocam evet panel oynamıyor iade veya değişim yapmaktan vazgeçtim böyle kullanıcam şimdi kurulumunu yapmaya başlıyorum sağ olun.
sürücüyü şuradan ilerleyerek güncelleyin. Nvidia Destek | NVIDIA sürücüleri indir den.. (nvidia sayfasını açınca yukarıdaki "sürücüler" den İLERLEMEYİN, HEP DESTEK ÜZERİNDEN GİDİN)
oyunun steam deki min gereksinim 8, önerilen 12 gb ram.. sürücü güncellemeden sonrada yapmaya devam ederse ve tanıdığınızda da oluyorsa ram kaynaklıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 25 Aralık 2022; 23:7:14 > -
oyun sırasında, görev yöneticisinden ram ne kadar kullanıyor bak. %85-95 ise ondan olabilir. 16 gb ram şart tabi 2023 ve diğer yeni oyunlar için
-
Bu cihazla değil windows 11le ilgili bir durum bahsettiğiniz şey, özetle işlemcinin sanallaştırma desteği windows bileşenleri tarafından kullanıldığından intel yazılımı bu özelliğe ulaşamıyor. Eğer biosda bu özellikler açıksa ayrıca Windows ayarlarda çekirdek izolasyonuna girip bellek bütünlüğünü kapatıp bilgisayarı yeniden başlatınca intel işlemci tanımlama uygulaması sanallaştırma özelliklerini doğru görüyor.
-
32 gb ram destekliyor mu laptop ? Ben de sipariş verirken ram de alayım diyorum. 8+8 yeterli olur mu acaba, çok fazla yoracağımı düşünmüyorum. Bi futbol, bi araba yarışı tarzı oyun anca olur laptopta. Yoksa alımışken uzun vadeyi düşünüp 16+16 mı yapmak lazım karar veremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet %96 lara kadar çıkıyor. Muhtemelen ram kaynaklı. Bi 8lik daha takarız artık
Oyuncu iseniz 16 takın 24 olsun. 32 destekliyor. 3200 mhz cl22 olmalı
Sıkıntı olmaz tak hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yılın son fırsatları bugün son gün sanırım henüz bende almadım almayı düşünen arkadaşların bilgisi olsun
Teşekkürler, laptop siparişini verdim Amazon 6 taksit yaptı. Şimdilik çok açılmamak adına 8gb ram alacağım.
-
bilgisayar sağ tık yönetten disk bölümüne girin,orda diğer diskle ilgili bir şeyler de yazar,silmek istediğiniz diskle de ilgili seçenekleri bulabilirsiniz.Ama sanırım silseniz dahi tekrar format atana kadar o diskin kullandığı hafızayı kullanamazsınız.
-
Bölmüşsünüz ama biçimlendirme yapmamışsınız muhtemel. Başlat düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi'ni seçin. Orada diskinizdeki bölümleri görüp işlem yapabilirsiniz.
-
-
Disk kapasitesi yaklaşık 512.000.000.000 byte olması lazım (Üreticiler buna 512 gb diyor). Ancak bu sayıyı 3 kere 1024'e bölerseniz 476.8 gb ulaşırsın.
1gb = 1024mb
1 mb= 1024 kb
1 kb= 1024 byte
-
Yapıştırıcı göremedim yalnız benim laptopta da ekranın sol çerçevesine bastırınca ses geliyor tam oturmamış veya çentik kırılmış gibi sizde de oluyor mu acaba üretim hatası mı bir de kamerası berbatmış gerçekten
-
Oluyor hocam boşluk var ama sanırım neredeyse hepimizde var ya cihazın kronik sıkıntısı ya da normal bende bilemedim ama iade veya değişim yapmayacağım ışık sızması vs gibi bir sorun olmadığı için dert etmemeye karar verdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X