Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
34
Favori
91.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLoNe__WoLF A kullanıcısına yanıt

Ben windows yükledim ama, bunu yapmam için tekrar format atmam gerekiyor.

• Merhaba,

Aynı bilgisayar bende de var.Yazılım ve oyun için almıştım.Bilgisayara internetten aldığım nispeten güvenli bir windows 10 key ile lisanslı bir şekilde Windows'u kurdum.Acer'ın sitesinden ne var ne yok indirdim driver ve uygulama olarak.Yalnız bugün Visual Stuido ve Unity'i indirmeye çalışınca ikisinde de farklı farklı hatalar aldım.Visual Studio'nun installer'ını kurdum fakat çalıştırmak isteyince anlık bir yükleme oluyor ama hemen kapanıyor.Hiçbir şekilde kuramıyorum.Unity ise Unity Hub'ı kurduktan sonra editörü kurmak istediğimde ise yükleme sonunda "The system cannot find the path specified." hatası veriyor.Ve kurulum sonunda hata veriyor açılmıyor.Aynı sorunlarla karşılaşan var mı?Bana driverlarla ilgili bir sıkıntı varmış gibi geliyor.Bazı kişiler gönderiye driverları Microsoft Catalog'dan indirin yazmış.Onu deneyeceğim bir.Yardım eden olursa mutlu olurum.

(GÜNCELLEME) Yeni fark ettim Acer sitesinde sadece Windows 11 64 bit seçeneği altındaki sürücüler var.Bundan kaynaklanıyor olabilir belki.Hazır win10 sürücüdü kuracağım bir yer de yok.Bakıcam şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KağanPolat -- 24 Aralık 2022; 22:44:9 >

• Bilgisayara freedos halindeyken windows 11 kurarken lisans anahtarını girmemiz gerekiyor mu yoksa girmeden kurulum yapabiliyor muyuz yardımcı olabilir misiniz ona göre oem key alicam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OemiarSrn O kullanıcısına yanıt

kurulumda lisans girmeden devam etmek için seçenek sunuyor.

• Arkadaşlar işlemci sanallaştırma bluestaksda sorunsuz çalşyormu ona göre alacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KağanPolat K kullanıcısına yanıt

win 10 u tamamen güncelleyin.. 3-5 güne win 11 yükseltme seçeneği winupdate e gelir

• TOZ DEDİĞİM ŞEY YAPİŞTİRİCI BUYUK IHTIMALLE AMA CERCEVE ILE EKRAN ARASINDA YANLARA DOGRU EPEY AÇIKLIK VAR DÜZGÜN YAPIŞMAMİŞ VEYA OLMASI GEREKEN BU BILEMIYORUM SIZDE DE BOYLE MI ? Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 25 Aralık 2022; 15:57:51 >

• RealWorldRules R kullanıcısına yanıt

Önceden de bir arkadaş sormuş ve sanki cihazın işlemcisi sanallaştırmayı desteklemiyor gibi bir algı oluşmuş konuyu aydınlatayım.

Biosda işlemcinin sanallaştırma özellikleri açık olmasına rağmen Intel Processor Identification Tool'un vt ve vt-x desteklenmiyor demesinin nedeni windows 11'de yeni çıkan sanallaştırma destekli güvenlik sistemi, işlemcinin sanallaştırma desteği windows tarafında kullanıldığından diğer yazılımlar tarafından görülemiyor.

Özetle cihazda sanallaştırma ile ilgili herhangi bir sorun yok , konu windows 11 ile alakalı.

Kısa ve net çözüm , windows arama çubuğuna çekirdek yalıtım yazıp bellek bütünlüğünü(memory integrity) kapatıp bilgisayarı yeniden başlatmak. Böyle yapıldığında Intel processor identification tool doğru bir şekilde vt ve vt-x desteğini gösteriyor.

• Sizdede böyle mi benim ürün mü kusurlu sadece acer yazisinin üst kısmı böyle değil çünkü yapistirmislar orayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 25 Aralık 2022; 15:57:5 >
  • 2 saattir cevap verir belki birileri diye bekliyorum ama kimse vermedi rica etsem yardımcı olur musunuz ona göre kurulum yapicam.

Bende de boşluk var ama tık tık yapmıyor senin gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahcebre A kullanıcısına yanıt
    Hocam tik tik sesi tırnağımın çerçeveye değmesinden dolayı geliyor bastirdigim için değil. Sizdeki boşlukta bu kadar var mı normal mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 25 Aralık 2022; 17:17:49 >
    Normal veya değil diyemem ama bu paraya bu kadar bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Eskiden ekranı çevreleyen çerçevelerde vida olurdu. Yuvarlak kauçukla vida kapatılırdı. Estetik açısından artık çerçeveler kasa gibi çentikli. Her cihazda aynı ölçüde olmasa da mutlaka boşluk vardır. 3 sene sonra ekran bozulsa o aradaki boşluktan çerçeve sökülür ve ekran değişimi yapılır. Ben eski hp nin ekranı değiştirmiştim.

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Yani iade etmemi gerektirecek bir durum yok mu sizce hocam yukarıda videosunuda attım ben bu konularda biraz pimpirikliyim de.

• Birazdan eve geçince net bakayım. Ben 2 adet aldım ilkinde boşluk hafif 2. Den daha fazla idi. Sıkıntı yapmadım.

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Bakıp beni bilgilendirirseniz video veya fotoğraf atarak çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

• Boşluk bende de var hocam ama dikkatli bakılmazsa belli bile olmuyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.