Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
34
Favori
91.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel haber arkadaşlar. Kasım sonunda almıştım sonra ürün 700 lira indirime girdi. 11 aralıkta farkı iade etmediler. Az önce 700 lira tanımlandı hesabıma benim durumumda olanlar vardı sanırım bi kontrol etsinler hediye kart bakiyelerini

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanal makine desteklemeyen işlemci olmaz bu devirde. Biostaki ayarı kapalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLoNe__WoLF A kullanıcısına yanıt

Nihayet az önce fiyat farkı iade edildi...

Mail gelen varsa kontrol etsin...

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?

• Cihaz elinde olan alt kapağının bir resmini atabilir mi rica etsem bende satın aldım eve ulaştı ama şehir dışındayım hava akışını sağlamak için Ayaklı yükseltici alicam ama yapıştırmam gereken yer delikli kısma denk geliyorsa almaktan vazgecicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 23 Aralık 2022; 20:27:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihazı yeni aldım Windows 10 yüklerken Windriver bölümü dahil tüm bölümlerini sildim. Ses sürücüsünü Acer sitesinden yüklememe rağmen ses sürücüsünü tanımadı. Windriver bölümünü sildiğime pişman oldum. Windriver daki dosyaları iso şeklinde falan bulabilirmiyim acaba bilgisi olan var mı

• Arkadaşlar bilgisayar geldi şimdi win 11 yüklemeye çalışıyorum ancak biosta boot menüsünde usb görünmüyor. Tüm portları denedim. Usb üstündeki ışık yanıp sönüyor ama biosta görünmüyor. Ama USB diğer pc de çalışıyor. Bi türlü anlayamadım. Portlar mı bozuk acaba ?

• biltekjoker B kullanıcısına yanıt

Sf sf geriye bakın sürücü listesinin resmi var yeşil renkli acer sitesinde laptopu bulup yükleyin

• trefik T kullanıcısına yanıt

Win 11 i nereden ve nasıl yüklediniz usb ye..

Google a win 11 indir yazın misrosoft sitesindeki 2. Sıradki medya oluştur basamağından usb yi hazırlayın

• trefik T kullanıcısına yanıt

ISO dosyasını flaş belleğe gpt formatında yazdırın. Mbr olarak yazdırınca görmüyor. Rufusta ayarlar otomatik geliyor.

https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/download/720755/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-11th-up-to-13th-gen-platforms.html

Burdaki zip dosyasını indirin. içerisindeki F6/VMD/f6vmdflpy-x64 klasörünü kurulum flaşına yapıştırın. bu sürücü olmadan nvme disk görünmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLoNe__WoLF -- 24 Aralık 2022; 0:16:47 >

• OemiarSrn O kullanıcısına yanıt
    Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?

• Dostlar ben bu işlerden pek anlamıyorum cihaza kurulum yapacağım ama adımları şu şekilde izledim bir yanlışlık yaptıysam yardımcı olur musunuz ?

Windowsun sitesinden Windows 11 Disk Görüntüsünü (Iso) İndirme kısmından isoyu indirdim daha sonra rufus ile GPT olarak flasha yazdırdım ve acerin sitesinden laptopun modelini aratıp INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY sürücüsünü indirdim zipi açıp içindeki dosyayı İSO dosyasını yazdırdığım flashın içine direk kopyala yapıştır yaptım. Bundan sonrada geriye laptopa takıp adımları izlemek kaldı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 24 Aralık 2022; 0:29:55 >
    Çok teşekkürler almadığım iyi olmuş delikleri kapatırdı ayrıca zaten alt kısımda kendinden hava alması için ayak yapmışlar o hava akışı icin yeterli olur herhalde.

• media markt
    LENOVO Legion 5 Pro/ Ryzen 7 5800H/ 32GB Ram/ 1 TB SSD/ 8GB RTX 3070/ 16"/ W11/ Gaming Laptop 82JQ00GMTX
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_legion-5-pro-ryzen-7-5800h-32gb-ram-1-tb-ssd-8gb-rtx-3070-16-w11-gaming-laptop-82jq00gmtx-1222205.html

Bu laptop nasıl acaba fiyat iyi gibi geldi

• iso, rufus neden uğraşırsınız anlamıyorum. bu sayfadaki ikinci adımdan direk boot edebilen winn11 usb hazırlanıyor.

Download Windows 11 (microsoft.com)

Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma

Yeni veya kullanılmış bir PC'de Windows 11'i yeniden yükleme veya temiz yükleme işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız, önyüklenebilir bir USB veya DVD oluşturmak üzere medya oluşturma aracını indirmek için bu seçeneği kullanın.

tıkla "hemen indir" e. 8 gb lık usb belleği takın öncesinde

işlem bitince hazırlanan usb içine "intel irst" atın acer sitesinden, laptopun sürücü sayfasından..

Destek | Acer Türkiye

f2 ile bios a girip boot sekmesinden usb yi seçip f5 ile yukarı taşıyın, son sekmeden kaydet çık ile çıkın,

disk bölümlerini görmeniz gereken sf boş gelecek. sol altta sürücü yükleden gözat ile usb ye attığınız irst klasöründe şu yolu gösterin, işlem tamam.

f6>VMD>f6vmdflpy-x64

disk bölümlerinden "WINDRIVER" KALSIN gerisini silin.. sonra yeni diyerek bölmek istediğiniz kadar bölüm hacmini mb cinsinden yazın. ben genel de c yi 170(170.000 mb) - 200 gb tutarım.. kalan d olur yedek ve oyunları(steam) kurduğum bölüm.

ilerde tekrar formatlasam bile c yi, d de steam klasörü durduğundan tekrar oyun indirmeye zaman harcamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 24 Aralık 2022; 9:41:14 >

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

Ben irst atmadım içine, disk gördü.

• Shadakyra kullanıcısına yanıt

Biostan kapatmışsınızdır. Pek tavsiye edilmez. Diskin performansını düşürür...

Nasıl düzeltebilirim?

• Shadakyra kullanıcısına yanıt

emin değilim.

bazı kaynaklar vdm nin daha çok serverlar için gerekli olduğu, bireysel kullanıcı için fark etmez yazıyor.

illa da düzeltmek için ya laptop bios u varsayılan ayarlara alıp yeniden kuracaksınız.

yada bios u varsayılan a alıp, win 11 usb si ile kuruluma başlayıp, yazdığım gibi vdm dosyasını kuracaksınız ve kurulumdan çıkacaksınız.. ama ondan sonra windows çalışır mı çalışmaz mı yine bilemem.. ortada vdm olmasa çalışır. normalde kurulum yarım bile kalsa eski yüklü windowsla çalışmaya devam eder..

daha garanti yolu varsa yazsın arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.