Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.461
Cevap
34
Favori
91.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam teşekkürler yerel disk c yerel disk d sağlam efi ve sağlam kurtarma adında 4 bölüm gözüküyor disk yönetiminde eksik bir şey vs yok herhalde değil mi olması gerektiği gibi sonradan tekrar format atmak vs istemiyorum çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun performansını deneyen var mı ısınma yapıyor oyunlarda sanki

• OemiarSrn O kullanıcısına yanıt

Anormal bir görüntü yok. O küçük parçaları windows kurulumunda kendi oluşturuyor.

• biltekjoker B kullanıcısına yanıt

bizdeki tüm laptoplarda oyun oynarken ısı 90-100 derece.. fanlar motor gibi..

90 ı geçmiyorsa sorun yoktur.. ölüm ısısı 100 derece.. zaten kapatır kendini..

gaming laptoplarda kriter ısınmadan kaynaklı laptop kapanmıyorsa; sorun yoktur..

• Amazon takip ettiğim acer lara zam yapmış.
    Bu 16.700 alanlara hayırlı olsun tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt

Dün akşama doğru 14300'den sipariş verdim. Bir günde bu kadar zam yemesi kötü bir durum ancak özelliklerine bakıldığında uzun süre 14300'den satılması da ilginçti.

• Şu an ryzen5 5625 u işlemcili olan acer aspire7 A715-43G modeli 14.799

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?
    Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?amazon
    Acer Aspire 7 A715-43G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Ryzen 5 5625U İşlemci, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Acer-A715-43G-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-%C4%B0%C5%9Flemci/dp/B0B8NM1KX6/ref=sr_1_11?qid=1672124508&refinements=p_4%3AAcer&s=computers&sr=1-11
  • Bende dün akşam indirimin bitmesine 15 dakika kala aldım bu laptoptan. Ben oyun amaçlı aldım, artık elimdeki laptop düşük ayarda 60fpsde ancak oynatıyordu. World of tanks oynuyorum. Umarım memnun kalırım. Özellikleri güzel, gaming laptop gibi tasarlanmış iş bilgisayarı görünümünde sanırım. Bu fiyata bulmak mucize. 16gb ram takıp toplamda 24gb ramle kullanma fikrim var. Umarım oyunu ultra ayarlarda oynatır. Yoksa hayal kırıklığı olacaktır benim için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün alacaktım ve karşılaştığım manzara 16,648 😬

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

Kargoya verildi mi ?

• Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz?

bildiğim bir teknoloji değil ancak aygıt yöneticisinde böyle birşey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikflatron -- 27 Aralık 2022; 15:42:26 >
  • ShibLeg kullanıcısına yanıt

Henüz verilmedi, tahmini teslimat tarihi olarak cumartesiyi gösteriyor.

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

bende bekliyorum 2 gündür aradım m.hizmetlerini ses yok onlardan da. stok yok büyük ihtimal ya da bana yollamıyorlar :)

eğer verirse yazarsanız iyi olur.

• aLoNe__WoLF A kullanıcısına yanıt

hocam dediğiniz gibi iso dosyasını rufus ile gpt olarak flasha yazdırdım ve linkteki zip dosyasını da indirip flasha kopyaladım ama sürücü seçme noktasında "imzalanmış hiçbir aygıt bulunamadı" uyarısı çıkıyor.

• thefann1 kullanıcısına yanıt
    Sürücü seçme kısmında göz at dedikten sonra flashın içinden sürücüyü seçmen gerek çünkü. Seçerken attığın klasorden bu sırayı takip et f6>VMD>f6vmdflpy-x64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 27 Aralık 2022; 17:45:4 >
  • OemiarSrn O kullanıcısına yanıt
    hocam bu şekilde tamam diyorum ama aynı hatayı veriyor her seferinde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• thefann1 kullanıcısına yanıt
    Nereden indirdiniz acerin sitesinden indirdiyseniz eğer doğru modeli seçtiğinize emin misiniz intelin sitesinden indirdiyseniz de uyumsuz bir sürümünü vs indirmiş olabilirsiniz. Ayrıca zipten çıkarıp kopyala yapıştır veya masaüstüne atıp taşıma yaptınız değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.