Şimdi Ara

Aspire F5-572G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısaca bu laptop nasıldır bende 57pv modeli var i5-6200u//gt920m ekran kartı 6 gb ddr3 ram 1 tb sata

elimde dell inspiron 5559 var mesela r5 m335 ekran kartı i5-6200u//8 gb ram li model var ona göre nasıldır cihazın parça kalitesi vs nasıldır ekran çıtaları bana çok kalitesiz gibi geldi mesela yerinden çıkıyolar

• merhaba bende dun f5-573g 7908 aldim. ilk kez laptop kullaniyorum belki oyuzden ama berbat bir touchpad mevcut. acaba tabletlerden dokunmatik ekrana alistigim icinmi bukadar rezil bir touchpad hissettim bilmiyorum kesinlikle fare ile kullanmak gerekiyor. malzeme kalitesi kotu, ekranin yanlarindan iki parmaginla bastirinca cit cit sesler geliyor.

sarji sanirim 2.5 saatten fazla surmedi. hayal kirikligi. halbuki sadece chrome ve outlook acikti.

performans konusunda ise sorunsuz, ssd ve i7 gercekten mukemmel calisiyor. bir laptopun bukadar hizli olabilecegini tahmin etmezdim.

cozunurluk konusunda memnun degilim,1366 768 calisiyor ve ekran kalitesi kotu. laptopu kullandiktan sonra i7 ssd ve 940mx ve 16gb ram koyup geri kalan ne varsa en ucuzunu ve adisini koyup fiyati uygun tutmak icin tasarlanmis bir laptop hissi var. ama dogruya dogru kaliteli metal bir kasa ve sik bir dizayni olan ayni ozellikte laptoplar yuzde 50 daha pahali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

merhaba bende dun f5-573g 7908 aldim. ilk kez laptop kullaniyorum belki oyuzden ama berbat bir touchpad mevcut. acaba tabletlerden dokunmatik ekrana alistigim icinmi bukadar rezil bir touchpad hissettim bilmiyorum kesinlikle fare ile kullanmak gerekiyor. malzeme kalitesi kotu, ekranin yanlarindan iki parmaginla bastirinca cit cit sesler geliyor.

sarji sanirim 2.5 saatten fazla surmedi. hayal kirikligi. halbuki sadece chrome ve outlook acikti.

performans konusunda ise sorunsuz, ssd ve i7 gercekten mukemmel calisiyor. bir laptopun bukadar hizli olabilecegini tahmin etmezdim.

cozunurluk konusunda memnun degilim,1366 768 calisiyor ve ekran kalitesi kotu. laptopu kullandiktan sonra i7 ssd ve 940mx ve 16gb ram koyup geri kalan ne varsa en ucuzunu ve adisini koyup fiyati uygun tutmak icin tasarlanmis bir laptop hissi var. ama dogruya dogru kaliteli metal bir kasa ve sik bir dizayni olan ayni ozellikte laptoplar yuzde 50 daha pahali.

evet performansı iyi hocam.Touchpad bence iyi ürünün size ööyle gelmiş olabilir şu an kullandığım dell'in touchpadi daha beter.

Kasa kalitesi size göre nasıl kötü hocam bide ekran kalitesi kız arkadaşımın asus laptopuyla kıyasladım acer'i bide elimdeki dell'lel ekranı daha parlak daha güzezll duruyor ekran kartı bendeki 920m ama sizdeki özellikler vs ney bilmiyorum

• Doğrudur çünkü ben daha önce sürekli masaüstü bilgisayar kullandım ve ekran kalitesini ona göre kıyaslıyorum. Ayrıca malzeme kalitesi benim için metal haricinde kalitesiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

Doğrudur çünkü ben daha önce sürekli masaüstü bilgisayar kullandım ve ekran kalitesini ona göre kıyaslıyorum. Ayrıca malzeme kalitesi benim için metal haricinde kalitesiz.

mesela nereler kalitesiz hocam incelemek istiyorum ona göre dell'i seçerim belki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.