Şimdi Ara

ASPNET WEB APİ NASIL YAZABİLİRİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yapmak istediğim uzak sql bağlantısı ile bilgi çekme ve bilgi girme mobil platformlar için ama benim tek bildiğim amatör olarak visual basic.net.Araştırmalarım sonucu mobilde direk sql bağlantısı olmuyormuş bir api yazılacakmış.Apileride araştırdım ama aspnet olunca içim daraldı yapacağım basit birşey ama işin işinden çıkamadım şu sitedeki basit örneği bile yapamadım oysa çok iyi anlatmış
    http://cagatayyildiz.com/asp-net-web-api-hello-world/ c# olunca syntax mı ne {} onlardan nefret ettiğim kadar var onlarda hata çıkıyor bazı kodların altında mavi oluyor filan clası entegre edemedim galiba bunaldım yardım

• verilen örnekde bir site var o sitenin sql de database 'i var ve databaseden xml formatında bir sayfa hazırılıyor sende bu xml çıktılın sayfanın yolunu vererek basit bir alma işlemi yapıyorusun aspnet ve c# ile durum bu ama mobil uygulama tarafı nasıl onu bilmiyorum yanlız mobil ler için uygulamamı yazacaksın yoksa aspnet sayfasımı hazırlayacakın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

verilen örnekde bir site var o sitenin sql de database 'i var ve databaseden xml formatında bir sayfa hazırılıyor sende bu xml çıktılın sayfanın yolunu vererek basit bir alma işlemi yapıyorusun aspnet ve c# ile durum bu ama mobil uygulama tarafı nasıl onu bilmiyorum yanlız mobil ler için uygulamamı yazacaksın yoksa aspnet sayfasımı hazırlayacakın ?

Uygulama yazacam hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluruna Bırak! kullanıcısına yanıt
    anladım ama işin uzun farklı telefonlara farklı yazma teknikleri var android windows vs...bi host firmasında sql veri tabanı satın alabilirsin ve ona uygulama yazarken bağlanabilirsinde eger teller için uygulama yazmadı isen ilk önce uygulama yazmayı ögrenmelisin zaten ögrenirken sql'e bağlanmayıda ögrenirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.