Şimdi Ara

Aspx.net için hangi programlama dili rahat ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben aspx tema tasarımı yapmak istiyorum css kodlama diline php.html hakimim fakat bu aspx nasıl yaptıgım seyleri canlı olarak görücem local host gereklimi illa windows un kursam bile MSSQL bağlayamıyorum. Bunları rahat yapacak bir program varmıdır local host ugrastırmadan direk kullandıgınız programdan dreamveawr gibi ?
    Yapmak istedigim tema da pro ticaret sitesinde ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sadece kodlama dilini biliyorum. Sadece hangi program daha kullanışlı olur hem tasarım hemde kodlama bölümünden görülür olan varmı diye dreamvier orneğini verdim.Neyse boş yapmadan yorma kendini yine

• asp.net ile çalışmak için visual studio community (ücretsiz) kurabilirsiniz. Visual studio normalde ücretli ama community sürümü ücretsiz. Eğer üniversite öğrencisi iseniz ve microsoft imagene üyeliğiniz varsa visual studionun tam sürümünü ücretsiz indirip kullanabilirsiniz.

Tema olayına gelince beğendiğiniz bir temayı asp.net'de şablon olarak yani master page olarak tanımlayıp kullanabilirsiniz.
    Veritabanına gelince MSSQL Express ücretsiz versiyonunu kurup kullanabilirsiniz. Yine aynı şekilde microsoft imagene üyeliğiniz varsa tam versiyonunu kullanabilirsiniz.
    Öğrencilerimize anlattığımız örnek bir projenini videoları aşağıdaki linktedir. Bakabilirsiniz.

https://drive.google.com/drive/folders/0ByesWx47MzAYfkdrM3pITzJuYmJIZmpHNTRQbWVYOGlKbldleXJfRUsyZE94OGhiY0FSVUE?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyrgul -- 10 Mart 2018; 0:50:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.