Şimdi Ara

Asrock 1660 super gaming x vs Msi 1660 super gaming x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süre sonra pc alıcam ve ekran kartını sonradan alıcağım fakat 2 seçeneğim var hazır sisteme dahil galax ekran kartı veya hazır sisteme dahil olmayan sonradan alıcağım msi ekran kartı arasında kaldım (anakartta asrock markasının)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihkaon -- 15 Şubat 2020; 14:8:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Asrock..
    Zaten jaliteli marka..
    Adamlara az destek olunda ulkeye ilhi gistersinler.
    Bilincsiz tuekticiker yuzunden ulkeden giden kaliteki markalar arasina katilmasinlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bilemiyorum msi nki daha cazip geliyor soğutması daha iyi gibi ve tip olarak daha iyi galax da sanki bi fan havada gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihkaon -- 15 Şubat 2020; 14:7:54 >
  • Sadece AsRock ya da MSI yazılmamalı,modeller arasında farklar var.Ayrıca bildiğim kadarıyla AsRock marka GTX 1660 Super bir model yok,yanlışsa bilgilendirin.

• cilqinturks C kullanıcısına yanıt
    Yanlış yazdım kusuruma bakmayın galax 1660 super gaming x vs msi 1660 super gaming x di

• Aralarındaki fiyat farkı az ise MSI Gaming X modelini tavsiye ederim,daha sessizdir ve daha iyi bir soğutmaya sahiptir.Galax model alsanız da pişman olmazsınız.

Msi ın ki daha hoş geliyor tip olarak vs galax alırsam sanki çok narin olacak gibi msi daha oturaklı ve msi yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Rx 6700 XT Gaming X 12 GB
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • melihkaon M kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını dikey kullanmayacaksanız görüntüsü çok da önemli olmaz. MSI markalı model biraz daha sessizdir, fiyat farkı çok yoksa MSI tercih edilebilir. Fiyat farkını ve nereden aldığınızı yazarsanız daha güzel tavsiyeler verebiliriz.

Teknobiyotik de bir ekran kartsız sistemi upgrade edip alıcam ve msi kartı incehesap dan almayı düşünüyorum dikey kullanmayacağım ve tek fark kolayına gelicem ama lu korkum var
    Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart (ASRB450M-HDVR4 bu anakarta msi gtx 1660 super gaming x i takabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihkaon -- 16 Şubat 2020; 19:9:24 >
  • melihkaon M kullanıcısına yanıt
    O anakart ile yeni çıkan tüm ekran kartlarını kullanabilirsiniz. Bence ekran kartından tasarruf sağlanıp Ryzen 5 1600 alınabilir.

2600 daha cazip geliyor ya ekran kartından tasarruf derken anlamadım yani ama bu ekran kartıyla en kötü 2 yıl gitmeyi düşünüyorum belki 5 yılda okur bi sistem önerisi yapabilir misiniz

• MSI'ın Gaming X serisi hem bileşen kalitesi hem de soğutma tarafında en iyisidir. Bu yüzden net olarak MSI 1660 Super Gaming X.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.