Şimdi Ara

ASROCK 775V88+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu anakartın uyumlu ve kaldırabileceği en yüksek ekran kartı nedir veya siz neyi tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvirah -- 4 Şubat 2014; 5:24:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• djvirah D kullanıcısına yanıt
    Anakart p4 ve agp 8x destekliyor bu saatten sonra o anakarta ekran kartı almaya değmez ama dersenki ben hd film izleyip youtubede video falan izliyeceğim o zaman 2. elde 3650 4650 agp alıp kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYKIRI.

Anakart p4 ve agp 8x destekliyor bu saatten sonra o anakarta ekran kartı almaya değmez ama dersenki ben hd film izleyip youtubede video falan izliyeceğim o zaman 2. elde 3650 4650 agp alıp kullanabilirsiniz.

Farkındayım eski olduğunun eyw

• O Anakarta takabileceğin en iyi Ekran Kartı 3850 veya 4670'dir. Ama bence bu sisteme para harcama.
  • 4670 işinizi görür şimdilik
  • Çok teşekkürler cevaplarınız için 4670 iyi gibi duruyor da dediğim gibi anakartın durumu malum zaten şu an kullandığım GPU ile sorun yaşıyorum GeForce FX 5200 216 mb agp 8x fakat sürekli mavi ekran hatası alıyorum..kart yeni çok temiz..mesela bu dediğiniz 4670 i aldığımda da böyle bi sorunla karşılaşırmıyım ?sorun neyden kaynaklanıyor olabilir bi fikri olan varmı ?Denemediğim yol kalmadı her türlü driver kurdum, bios tan değişiklik yaptım..uyumsuzluğun sebebi ekran kartının bit değerleriyle bi alakası olabilir mi...Kaç bitlik bi ekran kartı lazım bu anakarta uyumlu çalışması için..?

• quote:

Orijinalden alıntı: djvirah

Çok teşekkürler cevaplarınız için 4670 iyi gibi duruyor da dediğim gibi anakartın durumu malum zaten şu an kullandığım GPU ile sorun yaşıyorum GeForce FX 5200 216 mb agp 8x fakat sürekli mavi ekran hatası alıyorum..kart yeni çok temiz..mesela bu dediğiniz 4670 i aldığımda da böyle bi sorunla karşılaşırmıyım ?sorun neyden kaynaklanıyor olabilir bi fikri olan varmı ?Denemediğim yol kalmadı her türlü driver kurdum, bios tan değişiklik yaptım..uyumsuzluğun sebebi ekran kartının bit değerleriyle bi alakası olabilir mi...Kaç bitlik bi ekran kartı lazım bu anakarta uyumlu çalışması için..?

mavi ekran genelde ramden olur bence ilk önce başka bi ram deneyin,yada biostan rama biraz voltaj verip hızını düşürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ K9neo N1996 Socket AM2
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.