Şimdi Ara

Asrock anakartlarla ilgili soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bi sistem toplamak istiyorum. bir iki sene falan beni idare etsin diye düşünüyorum. donanım inceleme sitelerinde asrock anakartlar ilgimi çekti . mesela amd platformu için 890 gx ve fx kartlara baktım

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=890GX%20Extreme4%20R2.0
    http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=890FX%20Deluxe5

bu kartlar iyi midir? kullanan var mı? türkiyede bulabilir miyim? bulamazsam dışardan getirdiğime değer mi?
    önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler

• Gx ve Fx arasındaki genel olarak en belirgin fark C.Fire yapılandırmasında, Fx yongalarda 16x-16x desteği vardır, Gx yongalarda ise 8x-8x desteği vardır, bu konuda performans olarak ise çok aşırı bir fark yoktur, yani GX çipseti düşünebilirsiniz.

Gx yongada diğer fark ise kaliteli bir o.b vga (HD4290 Ati) bulundurmasıdır, bu da aslında iyi bir şey mevcut ekran kartınız arızalandı vb. bir şey olduğunda en azından sistemsiz kalmazsınız ve belli kapasiteler de oyun oynar günlük işlerinizi de rahatlıkla yaparsınız.

İki çipsette de aynı faz yapısı var 8+2 şeklinde, bu da overclock kapasitesi için önemlidir.

Ürünler size 2 yıldan daha fazla da giderler öyle kısa sürede değişim gerektirmezler.

Her iki üründe oldukça kaliteli bana göre, ama AM3+ soket için diğer alternatif ürünleri de görmekte fayda var.

Son olarak, ürünleri alırken garantör firmasını iyi öğrenin, ithalatçılarla sorun yaşayan çok kişi var, yani ürünün arkasında geri hizmeti veren firma da çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 17 Mayıs 2011; 0:32:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1050Ti Hakkında Bir Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.