Şimdi Ara

ASRock B450 STEEL LEGEND ANAKART 770TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu site güvenilirmi bilmiyorum n11 de %93 puan almış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbulbilişimin alt kuruluşu olduğunu duydum. Bence şüpheli bir site. Alışveriş yapan arkadaşlar varsa yazsın lütfen.

• Siteden almayın aldırmayın yahu. Yurtdışı fiyatı verip sonra da getiremiyorlar yurtdışından olan parana ve zamanına oluyor

• Buradı eski nanokatolog değil mi

• Şu anakartı 300 liraya yapacak yerli firma neden çıkmaz anlaşılır bir şey değil.

• Benim pek hoşuma gitmedi.

7 resim var, hepsi aynı resim, zahmet edip internetten de veya üretici firmadan da resim alıp koymamışlar.

Uzak durun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Şu anakartı 300 liraya yapacak yerli firma neden çıkmaz anlaşılır bir şey değil.
    Sıfırdan birşey üretmek ve onu yaymak çok zor artık, insanlar bazı şeylere bağlı kaldığından değiştirmek çok zor.

En kısa misali Windows yerine yerli yazılımı kaç kişi kullanıyor

Parçalarını kendimiz ürettiğimiz bir ürünü alacak çok kişi çıkmaz, satılmayan üründe gelişmez tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir ürün aldım 2 hafta oldu hala gelecek.Yurt dışından getirtiyorlar.
  • Boss bilişim hakkında çok fazla spekülasyon var. Bence uzak durulması gereken bir firma.
  • Adamlar dışarıdan getirtiyor 9 gün olanlara dikkat edin süresi bir gün olan kargolar 1 2 gün içinde kargoya veriliyor zamanınız varsa bekleyeceksiniz sipariş verin sonra 2 hafta oldu gelmedi falan dersiniz.

• Bu tarz siteleri önermeyin hocam konuyu gören 100kişiden biri alsa yazık olur..yoksa bu tarz sitelerde çok fazla ütün var konusu açılacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dolandirici degiller, uzun zaman arastirdim ama urunlerin gelmesi 30 gun 40gune kadar uzayabiliyor sabriniz varsa alin ama yoksa alinmaz 1 gun yazanlari o gun gonderiyolar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat dolandırıcı fiyatı değil. 100 USD'lik anakart. 770 liraya normal, bir tık ucuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.