archer ol bu forumu bende açtım asas deneme bile ben 50 lwl okçuyum çok menlunum +7 dual miragem war kasamda ama yinede okçuyum
dursana bi anımı anlatayım cafede apostle party kurduk ilk defa 1 warrior 1 mage 1 bufer 1 archer (ben ) gerisi asas başkan warrior çek sen ben alıcam dedi biras yakınına girmişim apostlenin obana vurdu ben ona arc şhotla 1600 1600 çakıyorum apost gelemeden yerde yani bunu hiç 1 adamla yapamassın spike ile wurursun 3k ama 50 lwl de o yoq zaten 1 saatte anca doluyo skilleri irenç bişi asas bence bul 1 ib +6 full dex yap okçu takıl çok zewkli ben marcherus u tek okta alıyorum 50 lwl de
mykoda eslant macro serbest değil mi. serbestse tabi okçu olcan. kur eslanta macroyu rahat et.
BENCEDE OKCUDA KAL EN IYISI BEN 61 HALA OKCUYUM AMA 62 DEN SONRA ASASA DONECEM
aynen 58deyim okçuyum ib+6 var istediğim herşeyi kesiyom hemde macrosuz, bi tane buzcu mage ile iki okçu dark mare kesiyoz gerisini sen düşün tek solo deru kesiyorum 2 deruda bir pot basıyorum, skill dolması gibi derdin yok arkadaşın dediği gibi 62de assas olursun canavar olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme