Şimdi Ara

Assasin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil assas rehberi hazırlayabilecek varmı pvp üzerine ?

• bi rehbere gerek yok. pvp diliyle "weaving" denilen şeyi öğrenmeli, glad ve templar gördü mü kaçmalı, geri kalanını da bolca hareket ederek kesmeli. sword+dagger; tercihen extandable. başka da bir numarası yok assasin'in. zaten end-game'de insan gibi vurmuyorlar :) fazla bi stratejiye gerek yok.
  • Benim 60 lvl assasinim var Silah olarak AP dagger ve Kesaht sword takıyorum

Zırhları Gononları dizmeye çalışıyorum sadece omuzluk ve üst kaldı.

Pvp rehberine ihtiyac sebebim hangi karaktere karşı ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • işin rehber lik kısmı bir yana,assassin in işi kimsesiz garibanlara hp si az kalmışlara yada skill leri cd de olanlara saldırmaktır duvara tosladığı zamanda kaçmaktır örn: templar,glad tipik assassin karakteri.çok nadirdir ben buna saldirdim bari b*k sürdürmeyim kapışmaya devam edeyim ama olay range close class larda yani templar gladiator ve assassinde wave-weaving yapmaya dayalıdır.wave evasion ve accuracy kazandırır,hedefi iyi takip etmekte çok önemli sonuçta ne kadar uzaklaşırsa okadar hp sini yenileyebilir yada cd olan skilleri dolmuş olabilir.bir kaç adı duyulmuş close range class video su izlersen anlarsın.aslında assassinde olay aşırı wave e dayanmaz çok iyi takip e dayanır yada kaçacağı yönü tahmin edip yanyana yürür gibi gidip bir yandanda bi güzel skill kullanmakta bitiyor.wave daha çok plate ler için çok önemli..
    sharpsmile in bir kaç videosunu izleyebilirsin mademki assassinden bahsediyoruz.umarim yardimi dokunur.ama benim düşüncem ne yaparsan yap yada wave öğren ping düşük değilse assassinde başarı biraz rüyadır,düşük ping e en çok ihtiyacı olan class assassin.55 lvl e kadarki skillerle yardımcı olabilirdim ama 60 lvl den sonra assassin hamam böceği form ile bazı skilleri kullanmıyor kimse artik ''Venomous Strike'' gibi.

ps:imla,ekleme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeLKeSeN -- 14 Temmuz 2013; 0:07:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Assassin's Creed: Revelations™
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.