Merhabalar, dün Assasin's Creed'in ilk oyununu indirdim. Fakat oynarken arada bir kasıyor. 10 saniye normal oynuyorsam 5 saniye boyunca kasıyor yani. Grafik ayarlarını düşürdüm fakat işe yaramadı. XP kullanıyorum, PC özelliklerim şunlar; AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.1 GB Ram ATI HD 5700 Directx 9.0 Yardım ederseniz sevinirim...
oyun sırasında ısı degelrerınızı kontrol edın bakalım kac cıkacak ..
Programı yükledim ama hangisininkini paylaşacağımı bilmediğimden hepsini yazıyorum; CPU1: 68,0 C CPU0 Core: 50,0 C GPU: 45,0 C HDD1: 35,0 C
ısıda sorun yok ustad.. ekran kartınızın drıverları guncel mı pekı ?
..ıkıncısıde oyun orjınal degılse crackgınden kaynaklı bır durum olabılr .. buda ıhtımaller arasında sadece emın degılım ..
Güncel mi bilmiyorum, o yüzden ATI sitesinden indirme yapıyorum şu anda. Crack'i Fulloyun'dan indirmiştim, güvendiğim için o crack'te sorun olacağını pek sanmam. Bir güncelleyeyim, sonucu yazarım.
pekı ..
Teşekkürler, hocam. Güncelleyince düzeldi.
rıca edeırm ..
5 dakika oynayınca düzeldiğini sandım Düzeldiği filen yokmuş Oyunu oynamaya başladıktan 5 dakika sonra inanılmaz kasmaya başlıyor. Başka oyunlarda olmuyor bu. Crack'i değiştirdim, ekran kartını güncelledim fakat nafile. Yardım ederseniz sevinirim.
Acaba oyunda belli bir bolume gelince mi kasiyor? Bide kastigi zaman havaya bakin havaya bakarken de kasiyor mu yani?
Yok hocam, şöyle izah edeyim; Bilgisayarı açıyorum, ilk oyuna girişimden 3 dakika sonra kasmaya başlıyor, 5 saniye boyunca kasma devam ediyor (ama hafif şekilde). Biraz oynadıktan sonra bu kasma sürelerinin arasındaki süre ivmeyle azalıyor. Yani başlangıçta 3 dakikada birken 1 saat sonra 15 saniyede bir oluyor (ve oynanmayacak derece şiddetli oluyor, yaklaşık 5 FPS'e kadar düşüyor). Havaya bakınca da durum aynı.
Hocam bende de kasıyordu,daha sonradan ACR patch çıkarttı ona uygun kürek yaptıktan sonra düzeldi,tabi ekram kartım günceldi
1.02 güncellemesini de yaptım ama hâlâ aynı :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme