oyunu dün oynamaya başladım ilk oyunu oynamama rağmen oyun çok hoşuma gitti gerçekten. oyun bir kere kesinlikle sıkmıyor çünkü hikayesi sağlam ve etkileyici. Enteresan bir kurgusu var oyunun.Grafikler gayet güzel ve müzikleride çok iyi daha dün başladım ama bana göre gerçekten severek oynadığım oyunlardan birtanesi
quote:
Orijinalden alıntı: pape
oyunu dün oynamaya başladım ilk oyunu oynamama rağmen oyun çok hoşuma gitti gerçekten. oyun bir kere kesinlikle sıkmıyor çünkü hikayesi sağlam ve etkileyici. Enteresan bir kurgusu var oyunun.Grafikler gayet güzel ve müzikleride çok iyi daha dün başladım ama bana göre gerçekten severek oynadığım oyunlardan birtanesi
Şoptuda 17 pound a kadar inmişti almadım şimdi 22 pound keşki alsaydım
Yahu beyler yine takıldım. Amca ile beraber gittiğimiz villadan sonra amca 4 tane codex var onları bul diyo. Eyvallah dedik amca büyüğümüzsün, saatlerdir arıyorm sadece iki tanesini bulabildim. Nerde bu codexler var mıdır bilen?
quote:
Orijinalden alıntı: ivangennaro
Yahu beyler yine takıldım. Amca ile beraber gittiğimiz villadan sonra amca 4 tane codex var onları bul diyo. Eyvallah dedik amca büyüğümüzsün, saatlerdir arıyorm sadece iki tanesini bulabildim. Nerde bu codexler var mıdır bilen?
Kanka youtubede bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: çapari
quote:
Kanka youtubede bulursun
abi sorma bilgisayar şirket bilgisayarı dns falan değişemiyorum, bakamıyorum youtube'a...
startdan optionslara gir orada map e gir haritada goreceksin 1 dk mi almadi onlari bulmak haritadan ustlerine tikla yardimci olur
quote:
Orijinalden alıntı: EFD
selamlar,
arkadaslar ben su oyunun basindan beri pesinde olsdugumuz adami venedik de oldurdum. Sonra da codex pag lerin eksik dendi. tum haritada codex page lerin yeri belli oldu. Bunu topladiktan sonra oyun bitiyo mu acaba? :)
yok bitmiyor codex pagelerin icinde bi harita gizli hepsini bulman lazim esas aksiyon ondan sonra basliyor :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: GenozHealzU
startdan optionslara gir orada map e gir haritada goreceksin 1 dk mi almadi onlari bulmak haritadan ustlerine tikla yardimci olur
eyvallah hocam buldum sayende:)
çok teşekkürler.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GenozHealzU
eyvallah hocam buldum sayende:)
çok teşekkürler.
Rdr şoptudan gelene kadar bugün bu oyunu spotçularda alıp oynamalı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: çapari
quote:
Kanka youtubede bulursun
abi sorma bilgisayar şirket bilgisayarı dns falan değişemiyorum, bakamıyorum youtube'a...
3 tane Codex sehir icinde , 1 tanesi sehrin disinda. Disaridakini bulmak icin ata binip arazileri dolasmaniz lazim etraftaki.
eyvallah hocam buldum. dışardakini bulmuştum da içerde iki tanesini bulamadım. haritaya bakıp ordan işaretlemek lazımmış.
şimdi la volpe ile yarış kısmındayım :))
Her oyunda harika bir final beklersiniz ya,bu oyunda beklemeyin.Çizimler harika,oyun sürükleyici,senaryo güzel finish tırt
quote:
Orijinalden alıntı: bluecafeblue
quote:
Orijinalden alıntı: soldat88
Bugün edindim oyunu,2 saat kadar oynadım.İyi ki almışım süperİlk oyundan sonra oyun bayağı bir geliştirilmiş her açıdan
15 gündür zavviden AC2'im gelmedi
Zavvi ile ilgili böyle sorunlar duymuştum.Umarım sorunsuzca gelir oyununuz.
beyler bende hayırlısyla bu oyunu yarın alıcam fakat 1.oyuna pek iyi değil dendiği için oynamadım.acaba 1.oyunun kısa bir özetini yapabilicek var mı?hikayeyi biraz bilirsem oyun daha zevkli geçer mutlaka.
Arkadaslar Ben ac serisini 10larca defa tekrar ve tekrar bitirdim :) butun sirlari cozdum herhangi bi sorun yasayan olursa burdan yazsin yardimci olrm
Selam millet...
Arkadaslar ben de sonunda oyunu bitirdim. Oynanis MUKEMMEL, Demolar MUKEMMEL...
Yalnizzz...
Feybul a katilyorum. Abi sonundaki demo cok kotu. Yani konusmalar, anatim, sebep-sonuc. ya o kadar mukemel oyun yapmissin sonunu batirmissin. Hatta adamlar da biliyo son demonun anlamsiz oldugunu ve Desmont Miles ile lafı koyuyo.. Desmont'un "WHAT THE FUCK" demesi kopartti beni :)
tomb görevleri çok kastırıyo ya.... bi de keyifsiz geldi bana açıkçası. diğer taraflarda askerlerin arasnda yaşadığımız gerginlik burda (ilk tomb görevi) yok. eninde sonunda alıcam işte ne manası var o kadar tepye çıkmanın...
daha dur bakalim ilk tomb gorevinde bu kadar kasiyorsan ileri ki zaman ayarli tomblarda ne yapicaksin tomblarda nefret edersin oyundan;)) tum tomblari acmadanda orjinal assasins kostumunu alamazsin.. Daha cok ekmek yemek lazim ama gectikce aldigin haz ve cosku anlatilmaz yasanir
Tomb gorevlerindeki en kasıcı olanı bence venedikte saray ın yanındaki tomb du. hem zaman hem de coooooooook yuksek be hocam :) bi dustunmu enerjinin 3/4 u gidiyo :)
quote:
Orijinalden alıntı: EFD
Tomb gorevlerindeki en kasıcı olanı bence venedikte saray ın yanındaki tomb du. hem zaman hem de coooooooook yuksek be hocam :) bi dustunmu enerjinin 3/4 u gidiyo :)
Mükemmel Suikastçi venedikte sarayın yanındakı tombun en tepesinden düşüp enerjısının 4/3 ünü harcamayan suikastcidir :)))