Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI) (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
1
Favori
113.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok basitki ac2'de 1000 gamerscore veya platinum
  • 2 günde açtım zaten :D
  • Ben şu havada uçarak tekme atmayı kaçırdığım için oyunu 1000leyemedim 935'de kaldı ama yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: efflake

Ben şu havada uçarak tekme atmayı kaçırdığım için oyunu 1000leyemedim 935'de kaldı ama yeter

yazık olmuş ben o trophy kaçar korkusuyla tekme atamadığım için 15-20 kere baştan başlamıştım.ve tekme attıktan 2 dakika sonra trophy gelmesi de garip.

bu arada onu kazanmak istiyorsan tavsiyem;dlc lerden birini indir.onda istediğin kadar uçabiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Promozom

quote:

Ben şu havada uçarak tekme atmayı kaçırdığım için oyunu 1000leyemedim 935'de kaldı ama yeter

yazık olmuş ben o trophy kaçar korkusuyla tekme atamadığım için 15-20 kere baştan başlamıştım.ve tekme attıktan 2 dakika sonra trophy gelmesi de garip.

bu arada onu kazanmak istiyorsan tavsiyem;dlc lerden birini indir.onda istediğin kadar uçabiliyorsun

Sony'nin müthiş konsolu öyle işte trophy aldığını algılaması bile 1 dakika sürüyor her seferinde geriliyorum acaba alamadım mı diye. Xbox'ta anında o harika sesi duyarsın.

• @gencaya

iyi de ilk tekme attığım zaman meğer tekme atmamışım adamları düşürmüşüm sadece trophy gelmeyince 2 dakika uğraştım ve ondan sonra tekme atınca düştü demek istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promozom

quote:

Öyle bir achievement olduğunu bilmiyordum valla,pek öyle takip etmem 1000lemeye çalışmam oyunu,oyunu bitiririm Allah ne verdiyse artık :D,arada kolay achler varsa yapmaya çalışırım o kadar

• oyunu bitirdim %100 yapıyorum şu anda 96 oldu.tüm heykelleri toplayınca hiçbişey olmuyormu? ben topladım.. bişey oldumu yoo? lütfen yardım. birde villa daki altair heykelinin falan olduğu yerde diğer heykellerin altında yine mezarları açtığımız kurukafa düğmesi var onlar açılmıyor galiba açılıyosada ben açamadım.
  • mesajım bulunsun
  • assian creed2 the truth çözüyon ve vidyoda adamla kız koşuyor ve bina çatasın da duruyo çok garip biyer ve çatıda birden arkalarına dönüp ürkülüyorlar anlamadım ben o truth bölümünü çok aklım karıştı biri açıklaya bilirmi
  • peşinden koşucaksın askerlerle dövüşürken yakasından tutma tuşu varya adamı hedef alıp koşarken o tuşa bas yada çok beklemek istiyosan adam seni bir yere götürecek onu takip et
  • assian ların türkçe kökeni haşhaşindir ve sekçuklu dan intikam alma amacıyla kurulmuştur haçlı seferinde haçlılara ve tapınak şovalyelerine suikast yapmışlardır ve selçuklunun çöküşünü hızlandırmışlardır
  • 2 gündür oynuyorum oyunu ama çok az mesafe kat ettim sanırım
    oyundaki bazı görevler harbiden bayıyor
  • burada çıldırdım resmen

:
  • Arkadaşlar tarif edeceğim yer spoiler içerir uyarayım;

Hani şu Eagle Eye(yada öyle birşey) 'le gizli geçidi gördüğümüz assassins tomb var ya şehrin en büyük binası sanırım.İç kapıdan girip içerde uzun uğraşlar sonucu tepeye çıktığımız yer.Ben oraya çıktım yanlışlıkla şehre bakamadan(hani tuşa basıyoruzda kamera etrafımızda dönüyor o viewpoint haritadan siliniyor) düştüm.Daha sonra gittiğimde binanın arkadaki iskeletle etkileşime geçemedim.Yani içeri tekrar giremedim.Şimdi o viewpoint'i nasıl açarım(oyunu bitir save indir demeyin konsolda oynuyorum).
  • duvardan tırmanılması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

duvardan tırmanılması lazım

Duvardan bir yere kadar tırmanılıyor hocam bir yerden sonra kalıyorsun.
  • dediğin binayı biliyorum
    en tepede heykelin önündeki sandıktan tabak alıyorduk
    oyunu kaldırmasam şimdi denerdim ama binanın duvarlarından gidecek bir yol olmalı
    yada tekrar nasıl girilir bilemiyorum
  • Yine ben yine bir tırmanma sorunu arkadaşlar.Tarif edeceğim yer spoiler içerir 6. bölümden öncesinde olanlar okumasın;

Arkadaşlar hani Desmodla antreman yaptık tırmandık falan daha sonra ilk defa animus olmadan altair dönemine dönüp onun gözünden bir adamı takip ediyorduk.Adam kuleye girdi bize kulenin en üstünü gösterdi yarısına kadar tırmandım balkona geldim kapıya tırmandım hemen üstündeki ağaç parçasına tutunmuyor Altair ne yapabilirim.Buyrun bu da ss;

Simage görünmezse buyrun link;

https://store.donanimhaber.com/f7/43/3b/f7433b57544f5ea7f61441c773dd529a.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Yine ben yine bir tırmanma sorunu arkadaşlar.Tarif edeceğim yer spoiler içerir 6. bölümden öncesinde olanlar okumasın;

Arkadaşlar hani Desmodla antreman yaptık tırmandık falan daha sonra ilk defa animus olmadan altair dönemine dönüp onun gözünden bir adamı takip ediyorduk.Adam kuleye girdi bize kulenin en üstünü gösterdi yarısına kadar tırmandım balkona geldim kapıya tırmandım hemen üstündeki ağaç parçasına tutunmuyor Altair ne yapabilirim.Buyrun bu da ss;

Simage görünmezse buyrun link;

https://store.donanimhaber.com/f7/43/3b/f7433b57544f5ea7f61441c773dd529a.jpg

zıplar zıplamaz yön tuşuyla ağaca yönlendireceksin
    biraz denersen olur

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.