Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 (ÇIKTI) (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
1
Favori
113.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu aıp hemen satmıştım (sadece senaryo görevlerini bitirip) gerçekten pişmanım brotherhood'un tam hakkını vermek istiyorum.
  • Arkadaşlar bugün PC'mi açtığımda oyunu açamadım. Çalışan oyun çalışmaz oldu. Silip bir daha kurayım dedim bir şekilde oyunu tekrar çalıştırdım ancak saveler gitmiş. Çok acil %40'larda ya da sequence 5 veya 6'dan save lazım yardımcı olabilecek var mı?
  • Arkadaşlar evimizin bulunduğu yerde 4 kutu bulmam gerekli 3 kutunun yeri haritada gözüküyor; ama 4. kutuyu bir türlü bulamadım. Ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

Arkadaşlar evimizin bulunduğu yerde 4 kutu bulmam gerekli 3 kutunun yeri haritada gözüküyor; ama 4. kutuyu bir türlü bulamadım. Ne yapmam gerekiyor?

Hocam 4.kutu evimizin olduğu bölgede değil.O kutunun yerini öğrenmek için asıl haritadan bakıyorsun.(Select Tuşu).Oyunu 4 defa bitirdiğim için her bölümü hatırlıyorum.
  • Çok sağol bölgenin dışında buldum. Bu select tuşu hangisi?
    Bir de arkadaslar paramı çalan birini yakalamam lazım yakalayıp öldürüyorum ama bir türlü kabul rtmiyor. Bunun bir taktiği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

Çok sağol bölgenin dışında buldum. Bu select tuşu hangisi?
    Bir de arkadaslar paramı çalan birini yakalamam lazım yakalayıp öldürüyorum ama bir türlü kabul rtmiyor. Bunun bir taktiği var mı?

Onu öldürmeyeceksin.Omuz atma tuşuyla yere yapıştırıcaksın.
    Ac ile ilgili bir sorunun olduğunda bana pm at.
  • Piyasada hala sıfır White ya da Black Edition bulabilir miyim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Altairde karizma 10 numaraydı kötü olur değişirse

Altair Devri bitti Ezio Devri başladı !

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Piyasada hala sıfır White ya da Black Edition bulabilir miyim sizce?

Bulabilirsin belki ama büyük ihtimal yurt dışından bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aiЯpŁane -- 12 Aralık 2010; 14:28:10 >
  • Olsun gümrükten geçer herhalde :)
    Nerede bulunur acaba ya
  • Son gelen update ile birkaç yeni animasyon gelmiş.

Bunun dışında Ubisoft 'un AC evrenini genişletmesi çok güzel. En son yayınlanan romanda Apple dışında başka bir nesnenin Villa 'da olduğunu öğrendik ve yanlış hatırlamıyorsam o nesne ya geçici olarak yada kalıcı olarak birisini diriltiyormuş veya onun gibi birşey yapıyordu. Eğer Ezio 'nun veya başkasının ölüsü falan varsa dirilebilir veya bunu Brotherhood 'da olan durum ile ilgili kullanabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Son gelen update ile birkaç yeni animasyon gelmiş.

Bunun dışında Ubisoft 'un AC evrenini genişletmesi çok güzel. En son yayınlanan romanda Apple dışında başka bir nesnenin Villa 'da olduğunu öğrendik ve yanlış hatırlamıyorsam o nesne ya geçici olarak yada kalıcı olarak birisini diriltiyormuş veya onun gibi birşey yapıyordu. Eğer Ezio 'nun veya başkasının ölüsü falan varsa dirilebilir veya bunu Brotherhood 'da olan durum ile ilgili kullanabiliriz.

Kefen. Daha fazla bilgi Truth konusunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Görüyon mu sen bizim dezmındı yav adam
    peygamber
    miş

bu ne bıcım bı sey sozlerıne dıkkat et son peygamber Hz. Muhammed'tir haddini bil
  • ac 1 sıkıcıydı 2 yide can sıkıntısından aldım oyun bayağı sardı sequence 8 oldu galiba.oyunda bi su efektleri var yalnız dalıp dalıp çık izle.o derece. sudan çıkınca su damlamaları gölglere falan süper olmuş
  • Arkadaşlar leonardo bana koluma taktığım bıcağı veriyor. Kapı çalıyor. Leonardo bir adam tartaklıyor. Adamı öldürünce cebindeki paraları almam gerekiyor galiba ama yanın gidiyorum. Shift tuşuna basıyorum. Ama hiçbir şey olmuyor.
  • Xbox'ta basman gereken tuş ydi Pc'de shift mi? Ayrıca uzun basacaksın basıp çekmeyeceksin.
  • AC Brotherhood rezaletinden sonra saygıyla anıyoruz bu şaheser oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belluschi_16 -- 6 Şubat 2011; 15:36:29 >
  • quote:

Xbox'ta basman gereken tuş ydi Pc'de shift mi? Ayrıca uzun basacaksın basıp çekmeyeceksin.

Uzun basıyorum basıp çekiyorum. Her şeyi deniyorum. Ama adamın üstündeki parayı yine almıyor.

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Look At Me -- 6 Şubat 2011; 15:38:16 >
  • Oyunda baya ilerledim ama oyunu kaydetmemiş save dosyası ilk görevi gösteriyor. Böle bi sorun yaşayan oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

AC Brotherhood rezaletinden sonra saygıyla anıyoruz bu şaheser oyunu.

2 kadar iyi değildi ama rezalet ne be hocam?
  • beyler başlık yanlış ama Assassin's Creed 2 de bugün platinium trophy açtım(taşlamayın hemen ) :D
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.